ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Λάρι Κινγκ για την απώλεια των παιδιών του: Κανένας πατέρας δεν πρέπει να θάβει τα παιδιά του

Ο Λάρι Κινγκ για την απώλεια των παιδιών του: Κανένας πατέρας δεν πρέπει να θάβει τα παιδιά του
ΑΡ Photo

Ο 86χρονος παρουσιαστής Λάρι Κινγκ μίλησε για το θάνατο του γιου του Άντι και της κόρης του Κάια, οι οποίοι πέθαναν με διαφορά 23 ημερών ο ένας από τον άλλον.

Ο Άντι, που πέθανε ξαφνικά ήταν 65 ετών και η Κάια, που έχασε την μάχη με τον καρκίνο του πνεύμονα, ήταν 51 χρονών.

«Με μεγάλη θλίψη και συντετριμμένος θέλω να επιβεβαιώσω την πρόσφατη απώλεια δύο παιδιών μου, του Άντι Κινγκ και της Κάια Κινγκ. Και οι δύο ήταν πολύ καλές και ευγενικές ψυχές και θα μας λείψουν πολύ» έγραψε ο Λάρι Κινγκ στο Facebook.
«Ο Άντι πέθανε απροσδόκητα από καρδιακή προσβολή στις 28 Ιουλίου και η Κάια πέθανε στις 20 Αυγούστου, λίγο μετά την διάγνωση καρκίνου του πνεύμονα», πρόσθεσε.

«Η απώλειά τους με συνέτριψε. Κανένας πατέρας δεν θα έπρεπε να θάβει το παιδί του. Η οικογένειά μου κι εγώ, σας ευχαριστούμε για τις ευχές και τα καλά σας λόγια. Αυτή την στιγμή, χρειαζόμαστε λίγο χρόνο και ιδιωτικότητα για να θρηνήσουμε. Σας ευχαριστώ που το σέβεστε», κατέληξε.

Ο Κινγκ είχε αποκτήσει την κόρη του Κάια με την πρώην σύζυγό του, Αλέν Άκινς. Υιοθέτησε τον Άντι, γιο της Άκινς από προηγούμενη σχέση, όταν οι δυο τους παντρεύτηκαν το 1961. Χώρισαν το 1963 και ξαναπαντρεύτηκαν το 1967 για να πάρουν οριστικά διαζύγιο το 1972.

Ο παρουσιαστής έχει άλλα τρία παιδιά, τον Λάρι Κινγκ Τζούνιορ με την πρώην σύζυγό του, Ανέτ Καγιέ, και τους Κάνον και Τσανς με την πρώην σύζυγό του, Σον Κινγκ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ