ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Rolling Stones: Ανοίγει το πρώτο κατάστημα με προϊόντα τους στο Λονδίνο

Rolling Stones: Ανοίγει το πρώτο κατάστημα με προϊόντα τους στο Λονδίνο
ΑΡ Photo

Ένα εμπορικό κατάστημα το οποίο θα πουλάει αποκλειστικά είδη που σχετίζονται με τους Rolling Stones θα ανοίξει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στο Σόχο του Λονδίνου.

Το κατάστημα θα είναι στον αριθμό 9 της Carnaby Street, ένα δρόμο άρρηκτα συνδεδεμένο με τη μουσική σκηνή της πόλης.

«Πάντα, το Σόχο περιέκλειε το ροκ εντ ρολ, κατά συνέπεια η Carnaby Street ήταν το τέλειο σημείο για το δικό μας κατάστημά», είπαν σε ανακοίνωσή τους, τα μέλη του συγκροτήματος. «Είμαστε σίγουροι ότι αυτό το συναρπαστικό πρότζεκτ θα είναι μια μοναδική εμπειρία για όποιον έρθει στο Λονδίνο».

Οι κολεξιόν που θα παρουσιάζονται θα περιλαμβάνουν ρούχα και αξεσουάρ, αλλά και προϊόντα υαλουργίας -σε συνεργασία με την Baccarat- τα οποία φέρουν το λογότυπο των Stones. Επίσης, καρέκλες και φουλάρια από την The Soloist και αδιάβροχα και καπέλα από τη σουηδική Stutterheim.

Το RS No.9 Carnaby θα ανοίξει στις 9 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της συνεργασίας του συγκροτήματος με την Bravado, την εταιρεία εμπορευμάτων και μάνατζμεντ του εμπορικού σήματος της Universal Music Group.

Στο Twitter, οι Rolling Stones αποκαλούν την μπουτίκ «world-first flagship store», γεγονός που σημαίνει ότι θα υπάρξουν κι άλλα παρόμοια καταστήματα, και υπόσχονται «αποκλειστικές συνεργασίες, νέα μόδα και εμπορεύματα μαζί με τις τελευταίες μουσικές κυκλοφορίες του συγκροτήματος», οι οποίες θα διατίθενται είτε στο κατάστημα είτε online.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ