ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κέιτι Πέρι – Ορλάντο Μπλουμ: Γεννήθηκε η κόρη τους και το ανακοίνωσαν μέσω της UNICEF

Κέιτι Πέρι – Ορλάντο Μπλουμ: Γεννήθηκε η κόρη τους και το ανακοίνωσαν μέσω της UNICEF
ΑΡ Photo

H Κέιτι Πέρι έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Ορλάντο Μπλουμ. Πρόκειραι για ένα κοριτσάκι που θα πάρει το όνομα Ντέιζι Νταβ Μπλουμ.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε τη γέννηση της κόρης του μέσω του λογαρισαμού της UNICEF στο Instagram, καθώς και ο ηθοποιός αλλά και η τραγουδίστρια είναι πρέσβεις καλής θέλησης για τη φιλανθρωπική οργάνωση.

Μοιράστηκαν με το κοινό τους στα social media μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της μικρής που πιάνει το δάχτυλο του πατέρα της, ενώ η Κέιτι Πέρι κρατά τον καρπό του νεογέννητου.

https://www.instagram.com/p/CEYL6Rwlpen

«Πετάμε από αγάπη για την ασφαλή και υγιή άφιξη της κόρης μας», έγραψαν στη λεζάντα η Πέρι και ο Μπλουμ. Αν και δεν αποκάλυψαν πολλές λεπτομέρειες σχετικά με τη γέννηση του μωρού, είπαν ότι ευλογήθηκαν με μια «ήρεμη» γέννα. «Ξέρουμε ότι είμαστε οι τυχεροί και δεν μπορούν όλοι να έχουν μια εμπειρία γέννησης τόσο ήσυχη όσο η δική μας», είπαν.

«Οι κοινότητες σε όλο τον κόσμο εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν έλλειψη εργαζομένων στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης και κάθε 11 δευτερόλεπτα μια έγκυος γυναίκα ή ένα νεογέννητο πεθαίνει, κυρίως από αιτίες που θα μπορούσαν να αποφευχθούν. Από την στιγμή που εμφανίστηκε στην ζωή μας ο κορωνοϊός, κινδυνεύουν ακόμη περισσότερα νεογέννητα λόγω της αυξημένης έλλειψης πρόσβασης σε νερό, σαπούνι, εμβόλια και φάρμακα που αποτρέπουν τις ασθένειες. Ως γονείς νεογέννητου, αυτό ραγίζει τις καρδιές μας, καθώς αντιλαμβανόμαστε τι ζουν οι γονείς που παλεύουν», συνεχίζει η ανάρτηση.

Με την ελπίδα ότι «κάθε μέλλουσα μητέρα έχει πρόσβαση σε έναν εκπαιδευμένο εργαζόμενο στον τομέα της υγείας και πρόσβαση σε ποιοτική υγειονομική περίθαλψη», ο Ορλάντο Μπλουμ και η Κέιτι Πέρι ζήτησαν από τους θαυμαστές τους να κάνουν δωρεές στη UNICEF

«Για τον εορτασμό της καρδιάς που ξέρουμε ότι έχει ήδη η κόρη μας, έχουμε δημιουργήσει μια σελίδα για δωρεές προκειμένου να γιορτάσουμε την άφιξη της Ντέιζι Νταβ Μπλουμ», πρόσθεσε το ζευγάρι. «Υποστηρίζοντάς την, υποστηρίζετε μια ασφαλή αρχή στη ζωή και επαναπροσδιορίζετε έναν υγιέστερο κόσμο για κάθε παιδί. Ελπίζουμε η καρδιά σας να γεμίσει με γενναιοδωρία».

Η Ντέιζι είναι το πρώτο παιδί για την Κέιτι Πέρι και το δεύτερο για τον Ορλάνο Μπλουμ, ο οποίος έχει και ένα γιο, τον 9χρονο Φλιν, τον οποίο απέκτησε με την πρώην σύζυγό του, Μιράντα Κερ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ