ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ρόουζ ΜακΓκόουαν: Κατηγορεί τον Αλεξάντερ Πέιν ότι τη βίασε στα 15 της - Τι απαντά ο ίδιος

Ρόουζ ΜακΓκόουαν: Κατηγορεί τον Αλεξάντερ Πέιν ότι τη βίασε στα 15 της - Τι απαντά ο ίδιος
ΑΡ Photo

Πριν από λίγες μέρες η ηθοποιός Ρόουζ ΜακΓκόουαν κατηγόρησε το σκηνοθέτη Αλεξάντερ Πέιν για ανάρμοστη σεξουαλική συμπεριφορά όταν γνωρίστηκαν για πρώτη φορά και εκείνη ήταν μόλις 15 ετών.

Η ηθοποιός είχε υποστηρίξει ότι ο σκηνοθέτης την κάλεσε τότε στο σπίτι του και της έδειξε μια πορνό ταινία που είχε γυρίσει με άλλο όνομα. «Θυμάμαι ακόμη το διαμέρισμά σου στο Σίλβερλεϊκ. Είσαι προικισμένος. Με άφησες σε μια γωνία του δρόμου μετά. Ήμουν 15 ετών», είπε η ΜακΓκόουαν και συμπλήρωσε: «Θέλω μόνο την αναγνώριση και μια απολογία. Δεν θέλω να καταστρέψω».

Η ΜακΓκόουαν είχε αναφερθεί και παλιότερα σε σεξουαλική κακοποίηση που είχε υποστεί όταν ήταν 15 ετών από έναν πολύ διάσημο άντρα που την πήγε στο διαμέρισμά του, της έδειξε μια soft ταινία πορνό που είχε γυρίσει με άλλο όνομα και μετά έκαναν σεξ. Είχε δηλώσει τότε ότι μόνο τώρα μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι ήταν βιασμός και πως θα αποκάλυπτε το όνομά του όταν θα ήταν έτοιμη.

O Αλεξάντερ Πέιν, με επιστολή που στέλνει τώρα μέσω του Deadline υποστηρίζει ότι όλα όσα λέει η ΜακΓκόουαν είναι απολύτως ψευδή. Σύμφωνα με τον ίδιο, είναι αδύνατον να γνώρισε την νεαρή ηθοποιό στα τέλη της δεκαετίας του '80, όπως εκείνη ισχυρίζεται, καθώς τότε ήταν φοιτητής στη σχολή κινηματογράφου και προσθέτει ότι γνωρίστηκαν το 1991 όταν εκείνη πέρασε από ακρόαση για μια μικρού μήκους ταινία που θα γύριζε για το Playboy Channel.

«Μπορεί να μην πήρε το ρόλο αλλά άφησε ένα μήνυμα για μένα ζητώντας να της τηλεφωνήσω. Δεν είχα λόγο να αμφισβητήσω την ηλικία της, αφού ο ρόλος απαιτούσε μια ενήλικη ηθοποιό. Λίγο καιρό αργότερα βγήκαμε μερικά ραντεβού και είχαμε φιλικές σχέσεις για χρόνια μετά», ισχυρίζεται ο ίδιος.

Αναφορικά με τους ισχυρισμούς της για το πορνό φιλμ που της εδειξε, ο Πέιν αρνείται κατηγορηματικά ότι έχει γυρίσει ο τιδήποτε τέτοιο και λέει ότι δεν έχει υπογράψει ποτέ καμιά ταινία με διαφορετικό όνομα.

Η απάντηση του σκηνοθέτη εξόργισε την Ρόουζ ΜακΓκόουαν η οποία πλέον δηλώνει αποφασισμένη να ξεσκεπάσει τα ψέματα του Πέιν και ότι αν το μόνο που ήθελε πριν ήταν μια συγγνώμη, τώρα θέλει όντως να τον καταστρέψει και ότι θα κάνει αποστολή της το να αποδείξει την αλήθεια. Και υπόσχεται πως «δεν είναι η μόνη» που είχε ανάλογες εμπειρίες με τον Πέιν.

Μέχρι στιγμής, πάντως, η ηθοποιός δεν έχει κινηθεί νομικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ