ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μέγκαν και Χάρι: Η συμφωνία με το Netflix και το ντοκιμαντέρ για τη Νταϊάνα

Μέγκαν και Χάρι: Η συμφωνία με το Netflix και το ντοκιμαντέρ για τη Νταϊάνα
ΑΡ Photo

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, την περασμένη εβδομάδα υπέγραψαν συμφωνία συνεργασίας με το Netflix, ύψους 150 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το λαμπερό ζευγάρι που πλέον ζει μόνιμα στις ΗΠΑ, σκοπεύει να δημιουργήσει τη δική του εταιρεία παραγωγής ταινιών, ντοκιμαντέρ και παιδικών προγραμμάτων, ενώ στα σχέδιά τους είναι και η δημιουργία ενός ντοκιμαντέρ για τη ζωή της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Πηγές από το παλάτι του Μπάκιγχαμ μίλησαν στο βρετανικό Τύπο και πιο συγκεκριμένα στος εφημερίδες Sun και Daily Mail για τα νέα σχέδια του Χάρι και της Μέγκαν και εξέφρασαν το φόβο ότι ένα ντοκιμαντέρ για τη Νταϊάνα από το Χάρι και τη Μέγκαν θα μπορούσε να προκαλέσει περεταίρω εντάσεις στη σχέση του ζευγαριού με το παλάτι και ειδικότερα στη σχέση του πρίγκιπα Χάρι τον αδελφό του, πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Οι σχέσεις ανάμεσα στα δύο αδέλφια έτσι κι αλλιώς δεν είναι οι καλύτερες, καθώς ο Ουίλιαμ φέρεται να είχε συμβουλεύσει τον αδελφό του να μην παντρευτεί την Αμερικανίδα ηθοποιό.

«Οι Σάσεξ συζητούν τη δημιουργία ενός ντοκιμαντέρ για την ιστορία της οικογένειας της πριγκίπισσας Νταϊάνα και την κληρονομιά που αυτή άφησε πίσω της. Η συζήτηση βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο. Θα λειτουργήσει ως φόρος τιμής στη Νταϊάνα και θα είναι βασισμένο στο φιλανθρωπικό έργο που αυτή έχει προσφέρει. Το Netflix, επίσης, θα ήθελε πολύ ένα ντοκιμαντέρ για τη Νταϊάνα», είπε πηγή από το παλάτι στη Daily Mail.

Η ίδια πηγή πρόσθεσε: «Ο Ουίλιαμ και ο Χάρι έχουν μια δύσκολη σχέση και δεν έχουν μιλήσει εδώ και τρεις μήνες. Αυτά τα σχέδια θα μπορούσαν να προκαλέσουν επιπλέον ένταση ανάμεσά τους. Αν αυτό συμβεί (το ντοκιμαντέρ) ο Ουίλιαμ θα πρέπει να είναι ο πρώτος που θα το μάθει».

Σε κάθε περίπτωση, το νέο επαγγελματικό εγχείρημα του Χάρι και της Μέγκαν θα περάσει από την έγκριση του παλατιού, καθώς όπως ορίζεται από τη συμφωνία για το Megxit, οι βασιλικοί αξιωματούχοι θα πρέπει να εγκρίνουν τυχόν εμπορικές συμφωνίες του ζευγαριού.

Πέρα απ' όλα τα άλλα, το ζευγάρι χρωστάει ακόμα 2,4 εκατομμύρια λίρες (2,7 εκατομμύρια ευρώ) από την ανακαίνιση της βασιλικής κατοικίας Frogmore Cottage στο Ουίνδσορ, χρήματα των βρετανών φορολογούμενων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ