ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Το παλάτι αγνόησε πλήρως τη Μέγκαν στις αναρτήσεις για τα γενέθλια του Χάρι

Το παλάτι αγνόησε πλήρως τη Μέγκαν στις αναρτήσεις για τα γενέθλια του Χάρι
Instagram

Χθες, ο πρίγκιπας Χάρι έκλεισε τα 36 του χρόνια και για πρώτη φορά γιόρτασε μακριά από το παλάτι και τη βασιλική οικογένεια, αφού πλέον μένει στις ΗΠΑ με τη σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ και το γιο τους.

Η χθεσινή μέρα, παρόλα αυτά, ήταν γεμάτη από ευχές προς το Χάρι από τα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Ο αδελφός του, πρίγκιπας Ουίλιαμ, και η σύζυγός του, Κέιτ Μίντλετον, του ευχήθηκαν ανεβάζοντας μια φωτογραφία στον επίσημο λογαριασμό τους στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CFJeZegFLb0

Στη φωτογραφία φαίνεται ο Χάρι να τρέχει μαζί με τον Ουίλιαμ και την Κέιτ. Εντύπωση προκάλεσε η απουσία της Μέγκαν Μαρκλ από τη φωτογραφία, κάτι που σχολιάστηκε από τους χρήστες του Instagram.

Ευχές, πάντα μέσω Instagram, έστειλε στον εγγονό της και η βασίλισσα Ελισάβετ. Στον επίσημο λογαριασμό του παλατιού ανέβηκε μία φωτογραφία του πρίγκιπα Χάρι από το παρελθόν και συγκεκριμένα από το 2017, στην οποία συνομιλεί σε κάποια επίσημη εκδήλωση με τη γιαγιά του.

https://www.instagram.com/p/CFJeU-rHWd0

Όσο για τον πατέρα του, τον πρίγκιπα Κάρολος, ευχήθηκε και εκείνος στο γιο του μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram, ανεβάζοντας δύο φωτογραφίες, μία κοινή τους και μία με τον Χάρι μόνο του.

https://www.instagram.com/p/CFJeXSHAMIb

Η απουσία της Μέγκαν Μαρκλ από τις αναρτήσεις είναι εκκωφαντική. Κοιτώντας τις, θα πίστευε κανείς ότι ο Χάρι δεν έχει παντρευτεί ποτέ και είναι ακόμα επίσημο μέλος της βασιλικής οικογένειας. Και βέβαια αυτό μόνο ως τυχαίο δεν ερμηνεύτηκε από τους χρήστες αλλά και μερίδα του Τύπου, με δεδομένο ότι οι σχέσεις ανάμεσα στη Μέγκαν και το Παλάτι μόνο καλές δεν είναι.

Η πραγματική εικόνα, όμως, είναι πολύ διαφορετική, καθώς ο Χάρι πέρασε την ημέρα των γενεθλίων του με τη Μέγκαν και τον Άρτσι στο σπίτι τους στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια, όπου ζεουν πλεόν μόνιμα...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ