ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

BTS: Θα μεταφέρουν «μήνυμα ελπίδας» από το βήμα της 75ης Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ

BTS: Θα μεταφέρουν «μήνυμα ελπίδας» από το βήμα της 75ης Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ
ΑΡ Photo

Τα μέλη του νοτιοκορεατικού σγκροτήματος BTS θα μεταφέρουν «μήνυμα ελπίδας» κατά τη διάρκεια της 75ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών αυτήν την εβδομάδα.

Οι αστέρες της Κ-pop θα μιλήσουν για «τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν οι μελλοντικές γενιές λόγω της COVID-19» σύμφωνα με την εφημερίδα The Korean Herald.

Θα είναι η δεύτερη φορά που το συγκρότημα από τη Νότια Κορέα θα μιλήσει στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών.

Οι BTS είχαν κληθεί να μιλήσουν και στην 73η Γενική Συνέλευση το 2018.

Το συγκρότημα συνεργάζεται με τη UNICEF από το 2017 στο πλαίσιο της εκστρατείας «Love Myself» για τον τερματισμό της βίας κατά των νέων.

Σύμφωνα με την Κορεατική Επιτροπή στη UNICEF, το «μήνυμα ελπίδας» των BTS θα μεταδοθεί στις 9.00 π.μ. (ώρα ΗΠΑ) της Τετάρτης κατά τη διάρκεια της συνάντησης υψηλού επιπέδου της Ομάδας Φίλων Αλληλεγγύης του ΟΗΕ για την Παγκόσμια Ασφάλεια Υγείας.

Η Ομάδα Φίλων Αλληλεγγύης του ΟΗΕ για την Παγκόσμια Ασφάλεια Υγείας ξεκίνησε από τη Νότια Κορέα το 2020, για να συζητήσει θέματα ασφάλειας της υγείας, όπως η COVID-19. Περιλαμβάνει 40 κράτη - μέλη του ΟΗΕ και συμπροεδρεύουν οι Νότια Κορέα, Δανία, Σιέρα Λεόνε, Κατάρ και Καναδάς.

Το διάσημο συγκρότημα έγραψε ιστορία όταν έγινε το πρώτο από τη Νότια Κορέα που έφτασε στο νούμερο του single Billboard's Hot 100 στις 31 Αυγούστου με τη νέα του επιτυχία «Dynamite».

Πρόσφατα επίσης έγινε γνωστό ότι οι BTS είναι οι καλλιτέχνες της μουσικής με τα περισσότερα tweet κατά τους πρώτους έξι μήνες της καραντίνας λόγω της πανδημίας του νέου κορωνοϊού.

Τα αποτελέσματα βασίστηκαν σε tweets από την 1η Μαρτίου έως την 1η Σεπτεμβρίου.

Ο Κάνιε Γουέστ ήταν ο δεύτερος καλλιτέχνης με τα περισσότερα tweets, ακολουθούμενος από τους Beyoncé, Ντρέικ, Megan Thee Stallion, NCT, Bad Bunny, ATEEZ, Cardi B και Χάρι Στάιλς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ