ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Disney μεταφέρει το «Black Widow» στο 2021 - Νέο ντόμινο αναβολών στον κινηματογράφο

Η Disney μεταφέρει το «Black Widow» στο 2021 - Νέο ντόμινο αναβολών στον κινηματογράφο
Imdb

Ο κορωνοϊός εξαναγκάζει την κινηματογραφική βιομηχανία να προβεί σε ένα νέο ντόμινο αναβολών για κάποιες από τις πλέον πολυαναμενόμενες πρεμιέρες.

Η Disney θα καθυστερήσει την έξοδο του «Black Widow» της Marvel και του «West Side Story» του Στίβεν Σπίλμπεργκ ως την επόμενη χρονιά, το 2021.

Το στούντιο θα προσπαθήσει να κρατήσει το «Soul» της Pixa και το «Έγκλημα στον Νείλο» του Κένεθ Μπράνα στις τελευταίες προγραμματισμένες ημερομηνίες εξόδου τους, το πρώτο την ημέρα των Ευχαριστιών, τον ερχόμενο Νοέμβριο και το δεύτερο στις 18 Δεκεμβρίου. Αυτό, φυσικά, εάν οι εξελίξεις το επιτρέψουν.

Η καθυστέρηση του «Black Widow» ξεκίνησε ένα ντόμινο εξελίξεων στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, ετην ταινία «Eternals» και «Shang Chi and the Legend of the Ten Rings» να πηγαίνουν επίσης πίσω.

Η ταινία «Eternals» ήταν προγραμματισμένη να βγει στους κινηματογράφους στις 12 Φεβρουαρίου 2021 και μετατέθηκε για τις 5 Νοεμβρίου, Η ταινία «Shang Chi» μετακινείται από τις 7 Μαΐου στις 9 Ιουλίου 2021.

Μια ακόμη μεγάλη ταινία της Disney της οποίας η πρεμιέρα μετατοπίζεται χρονικά είναι το «West Side Story» του Στίβεν Σπίλμπεργκ, το οποίο θα προβληθεί τελικά στις 10 Δεκεμβρίου 2022, ένα χρόνο μετά την αρχική ημερομηνία του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ