ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Χοακίν Φοίνιξ έγινε πατέρας - Ονόμασε το παιδί Ρίβερ, τιμώντας τον αδελφό του

Ο Χοακίν Φοίνιξ έγινε πατέρας - Ονόμασε το παιδί Ρίβερ, τιμώντας τον αδελφό του
ΑΡ Photo

Ο πρωταγωνιστής του Joker, Χοακίν Φοίνιξ και η σύντροφός του, Ρούνεϊ Μάρα, έγιναν γονείς και το νέο μαθεύτηυκε εντελώς κατά τύχη...

Στο κινηματογραφικό φεστιβάλ της Ζυρίχης, ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ «Gunda», σε παραγωγή του Χοακίν Φοίνιξ , θέλησε μετά την προβολή της ταινίας να εξηγήσει την απουσία του ηθοποιού και είπε: «Έχει ένα μωρό που το όνομα του είναι... ένα υπέροχο γιο που τον λένε Ρίβερ, οπότε δεν μπορεί να είναι εδώ μαζί μας για να προωθήσει την ταινία».

Ο Χοακίν Φοίνιξ και η Ρούνι Μάρα δεν έχουν επιβεβαιώσει ποτέ στα ΜΜΕ ούτε τον αρραβώνα τους αλλά ούτε και την εγκυμοσύνη της, καθώς είναι εντελώς αρνητικοί με τη δημοσιοποίηση της προσωπικής τους ζωής.

Ο Φοίνιξ αποφάσισε να δωσει στο νεογέννητο γιο του το όνομα του πολύ ταλαντούχου αδερφού, Ρίβερ, ο οποίος πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών σε ηλικία 23 ετών το 1993, βάζοντας άδοξο τέλος σε μια καριέρα που θα μπορούσε να έχει εξελιχθεί με πολύ σπουδαίο τρόπο.

@AP Photo

«Νομίζω ότι σε κάθε ταινία που έχω κάνει υπήρχε μια σύνδεση με τον Ρίβερ με κάποιον τρόπο. Και νομίζω ότι όλοι έχουμε νιώσει την παρουσία του και την καθοδήγησή του στις ζωές μας πολλές φορές», έχει πει σε συνέντευξή του ο Χοακίν Φοίνιξ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ