ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Σπουδαίες συναυλίες δωρεάν στο YouTube για καλό σκοπό - Από το Teenage Cancer Trust

Σπουδαίες συναυλίες δωρεάν στο YouTube για καλό σκοπό - Από το Teenage Cancer Trust

Το Teenage Cancer Trust ανακοίνωσε ότι από την Πέμπτη, 8 Οκτωβρίου, ξεκινά σειρά livestream μεταδόσεων από συναυλίες των Cure, των Who, των Pulp, του Πολ ΜακΚάρτνεϊ και άλλων σπουδαίων καλλιτεχνών, οι περισσότερες από τις οποίες δεν έχουν παιχτεί ποτέ στο παρελθόν στο διαδίκτυο.

Η σειρά «Teenage Cancer Trust Unseen» θα είναι προσβάσιμη δωρεάν στο YouTube, και θα περιλαμβάνει επίσης συναυλίες των Εντ Σίραν, Νοελ Γκάλαχερ, Muse, Then Crooked Vultures. Όσοι παρακολουθήσουν θα ενθαρρύνονται να προβούν σε δωρεές στο Teenage Cancer Trust.

Κάθε stream θα βγαίνει στον αέρα στις 3 μμ ΕΤ. Στις 8 Οκτωβρίου η σειρά εγκαινιάζεται με τον Εντ Σίραν, ακολουθούν οι Muse στις 9 Οκτωβρίου, στις 11 Οκτωβρίου ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ, οι Pulp στις 14 Οκτωβρίου, ο Noel Gallagher στις 15 Οκτωβρίου, στις 16 Οκτωβρίου οι Them Crooked Vultures, οι Who στις 17 Οκτωβρίου και στις 18 Οκτωβρίου οι Cure. Θα υπάρξει και δεύτερο livestream από τους Cure, και οι σχετικές λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν προσεχώς.

Έκκληση προς το κοινό απηύθυνε ο συνιδρυτής των Who, Ρότζερ Ντάλτρεϊ: «Χωρίς το περιβάλλον και τις υπηρεσίες που προσφέρει το Teenage Cancer Trust μέσα στη δική μας National Health Service, ειδικά γι' αυτή την ηλικιακή ομάδα, η απομόνωση κατά τη διάρκεια της μακρόχρονης θεραπείας θα ήταν ιδιαίτερα πιθανή.

Μέσω του Teenage Cancer Trust, το Ηνωμένο Βασίλειο έχει τεθεί επικεφαλής στο να αναγνωρίσει ο πλανήτης τα ειδικά ζητήματα που σχετίζονται με τους νέους με καρκίνο. Παρακαλώ, προχωρήστε γενναιόδωρα σε δωρεά για να εξασφαλίσετε ότι αυτή η δουλειά θα συνεχιστεί σ' αυτούς τους δύσκολους καιρούς... Μην αφήσετε αυτόν τον ιό να την καταστρέψει».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ