ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κρις Τζένερ: Πρώην σωματοφύλακάς της την κατηγορεί για σεξουαλική παρενόχληση

Κρις Τζένερ: Πρώην σωματοφύλακάς της την κατηγορεί για σεξουαλική παρενόχληση
ΑΡ Photo

Ένας άνδρας που εργάστηκε στην προσωπική ασφάλεια της οικογένειας Τζένερ-Καρντάσιαν το 2017 κατέθεσε αγωγή κατηγορώντας την Κρις Τζένερ και την Κόρτνεϊ Καρντάσιαν για σεξουαλική παρενόχληση.

Με την αγωγή η 64χρονη Τζένερ, κατηγορείται για μια σειρά από ανεπιθύμητες σεξουαλικές προσεγγίσεις και για ανάρμοστη συμπεριφορά. Ο Μαρκ ΜακΓουίλιαμς, ο οποίος υπέβαλε την αγωγή, κατηγορεί επίσης την 41χρονη κόρη της Κρις Τζένερ, Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, για εχθρικό εργασιακό περιβάλλον, φυλετικές διακρίσεις και διακρίσεις λόγω φύλου.

Ο δικηγόρος της Τζένερ, Μάρτι Σίνγκερ, αρνήθηκε τους ισχυρισμούς με δήλωσή του στο DailyMail.com: «Οι Κρις Τζένερ και Κόρτνεϊ Καρντάσιαν αρνούνται τους εντελώς ψευδείς ισχυρισμούς του πρώην φρουρού Μαρκ ΜακΓουίλιαμς. Οι παράλογοι ισχυρισμοί του είναι σαφώς κατασκευασμένοι και έρχονται σε αντίθεση με τα γεγονότα. Η Κρις δεν ενήργησε ποτέ ανάρμοστα προς αυτόν. Αντιθέτως, ο ΜακΓουίλιαμς απομακρύνθηκε από την εργασία του, καθώς επανειλημμένα πιάστηκε να κοιμάται στο αυτοκίνητό του κατά της διάρκεια της βάρδιάς του. Ο ΜακΓουίλιαμς δεν υπέβαλε ποτέ καταγγελίες στον εργοδότη του για την Κρις έως ότου επινοήσει αυτόν τον γελοίο ισχυρισμό ένα χρόνο αργότερα. Αν και η Κόρτνεϊ κατονομάζεται στην αγωγή, δεν κατηγορείται ότι έκανε κάτι ανάρμοστο, ούτε έχει κάνει. Όταν η Κρις και η Κόρτνεϊ κερδίσουν τη δίκη για την αγωγή, σκοπεύουν να μηνύσουν αμέσως τον ΜακΓουίλιαμς και τους δικηγόρους του για κακόβουλη δίωξη».

Ο ΜακΓουίλιαμς εργάστηκε για την οικογένεια το 2017 και ισχυρίστηκε ότι η Κρις «ξεκίνησε μια συμπεριφορά που περιλαμβάνει μη συναινετική φυσική επαφή με τον ενάγοντα, ακατάλληλης και σεξουαλικής φύσης».

Ο ΜακΓουίλιαμς ισχυρίστηκε επίσης ότι η Κρις Τζένερ «επανειλημμένα και συχνά έρχεται σε στενή σωματική επαφή» με τον ίδιο, κάνοντάς του μασάζ στο λαιμό, τους ώμους, τα χέρια και την πλάτη χωρίς συγκατάθεση, κάνοντας το χέρι της να ακουμπά στον μηρό και τη βουβωνική χώρα, κάνοντας τη λεκάνη της να τρίβεται στη δική του χωρίς συγκατάθεση ή έγκριση.

Ο πρώην φρουρός ασφαλείας φέρεται να απολύθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου 2018 και αμέσως μετά κατέθεσε την αγωγή. Ισχυρίστηκε ότι μετά την απομάκρυνσή του του, υπέστη παρενόχληση, εκφοβισμό και απειλές, σε μια προσπάθεια να αποτραπεί η διαμαρτυρία του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ