ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Όσκαρ 2016: Τα Ιnside out & Mad Max aπό τον θρίαμβο της τελετής στην οθόνη των καναλιών Novacinema!

Όσκαρ 2016: Τα Ιnside out & Mad Max aπό τον θρίαμβο της τελετής στην οθόνη των καναλιών Novacinema!

Για 19η συνεχόμενη χρονιά, οι συνδρομητές των καναλιών Novacinema είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε απευθείας μετάδοση και σε αποκλειστικότητα, την τελετή απονομής των Βραβείων Oscar, στην οποία διέπρεψαν οι ταινίες που έρχονται σε Α’ τηλεοπτική προβολή στα κινηματογραφικά κανάλια της Nova.

Kάθε μια από τις 9 ταινίες που κέρδισαν συνολικά 17 βραβεία Όσκαρ, θα προβληθούν στα κανάλια Novacinema, ένα χρόνο μάλιστα πριν προβληθούν σε οποιοδήποτε άλλο κανάλι. Το ξεκίνημα είναι εντυπωσιακό, δυναμικό και υπέροχο.

Στις 5 Μαρτίου θα νοιώσεις ξανά παιδί για τα Μυαλά Που Κουβαλάς

Ο Πιτ Ντόκτερ -ο σκηνοθέτης της αγαπημένης ταινίας της Pixar, Up, επέστρεψε με το πιο τολμηρό επιχείρημα στην κινηματογραφική ιστορία της εταιρίας και αναρωτήθηκε: “Πως μπορείς να οπτικοποιήσεις τα συναισθήματα και μάλιστα αυτά ενός παιδιού;” H απάντηση του ήταν συγκινητική, ευφυέστατη, δημιουργική και η ταινία του Tα Μυαλά Που Κουβαλάς κατάφερε να επιβεβαιώσει όλους όσοι την ήθελαν φαβορί στην 88η τελετή της Κυριακής. Τα Μυαλά Που Κουβαλάς έγιναν ο 13ος οσκαρικός θρίαμβος της Pixar και κάπως έτσι περνάνε στην ιστορία σαν μια ιστορία γεμάτη από χρώμα και αλήθειες που μοιάζει ιδανική για να τη δουν οι μικροί αλλά και οι μεγάλοι που κάποτε υπήρξαν μικορί, δηλαδή, ΟΛΟΙ μας.

Σε Α’ τηλεοπτική προβολή αποκλειστικά από τα κανάλια Novacinema στις 5/3 το πολυεπίπεδο αυτό αριστούργημα μας καλεί να γίνουμε μάρτυρες όλων όσα συμβαίνουν στο μυαλό της Ράιλι και των φίλων της, των συναισθημάτων. Οι περιπέτειες μέσα στο μυαλό της Ράιλι και της Χαράς, της Λύπης της, του Φόβου, του Θυμού και της Αηδίας είναι απίστευτες και ξεδιπλώνονται στην οθόνη σε ένα όργιο χρωμάτων και ανατροπών. Ειλικρινά, η πιο feelgood ταινία της σεζόν δικαιώθηκε με το Όσκαρ Κινουμένων Σχεδίων.

Στις 6 Μαρτίου, αποκλειστικά στα κανάλια Novacinema, θα ζήσεις την δυστοπική ωδή στο φεμινισμό του Mad Max

O Eλληνοαυστραλός Τζορτζ Μίλερ δεν κέρδισε (για πολλούς άδικα) το Όσκαρ Καλύτερης Σκηνοθεσίας αλλά δεν τον ένοιαξε στιγμή. Άλλωστε η επιστροφή του στο κινηματογραφικό σύμπαν του Mad Max αποδείχθηκε αρκούντως επικό και κυριάρχησε στις λεγόμενες τεχνικές κατηγορίες της βραδιάς όχι με ένα, ούτε δύο αλλά έξι ολόκληρα Όσκαρ. Καλύτερο Μοντάζ, Καλύτερη Καλλιτεχνική Διεύθυνση, Καλύτερα Κοστούμια, Καλύτερο Μακιγιάζ, Καλύτερο Ηχητικό Μοντάζ και Καλύτερο Μιξάζ είναι τα τρόπαια του Mad Max και των αμαζόνων του που έκαναν τις σκοτεινές οθόνες να εκραγούν και τώρα θα κάνουν το ίδιο στην τηλεοπτική οθόνη των συνδρομητών των καναλιών Novacinema.

Το μετά-αποκαλυπτικό Mad Max: Ο Δρόμος Της Οργής σε σκηνοθεσία και παραγωγή του Τζορτζ Μίλερ και σενάριο του ίδιου μαζί με τον Μπρένταν Μακ Κάρθυ αλλά και τον Νίκο Λαθούρη είναι η τέταρτη ταινία του Mad Max franchise και μιλάει για ένα μέλλον δυστοπικό όπου η βενζίνη και το νερό είναι σπάνια αγαθά και ο Μαξ Ροκατάνσκι μαζί με την Αυτοκράτειρα Φουριόσα (Σαρλίζ Θερόν) αναλαμβάνει να τον καθαρίσει. Οι μάχες τουλάχιστον επικές, οι σκηνές δράσης τουλάχιστον εκρηκτικές και οι γυναίκες τουλάχιστον οι πραγματικές ηρωίδες του μέλλοντος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ