ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κρίστεν Στιούαρτ: Γιατί τη φοβίζει ο ρόλος της πριγκίπισσας Νταϊάνα

Κρίστεν Στιούαρτ: Γιατί τη φοβίζει ο ρόλος της πριγκίπισσας Νταϊάνα
ΑΡ Photo

Η Κρίστεν Στιούαρτ θα υποδυθεί την πριγκίπισσα Νταϊάνα στην επερχόμενη βιογραφική ταινία «Spencer» και αποκάλυψε τα συναισθήματά της για την ευθύνη που αισθάνεται στην απεικόνιση του αείμνηστου μέλους της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Σε συνέντευξή της στο InStyle, η Κρίστεν Στιούαρτ μοιράστηκε μερικές από τις ανησυχίες της για το ρόλο και είπε ότι προσπαθεί να διασφαλίσει ότι η προφορά της θα είναι σωστή.

«Δεν ξεκινάμε τα γυρίσματα μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου. Η προφορά μού προκαλεί φόβο, γιατί οι άνθρωποι ξέρουν αυτή τη φωνή και είναι τόσο ιδιαίτερη», εξήγησε.

«Εργάζομαι γι αυτό τώρα και έχω ήδη δάσκαλο διαλέκτου», πρόσθεσε.

Η Κρίστεν Στιούαρτ έχει επίσης κάνει μια μεγάλη έρευνα για την αείμνηστη πριγκίπισσα της Ουαλίας στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το ρόλο.

«Όσον αφορά την έρευνα, έχω διαβάσει 2,5 βιογραφίες και θα τελειώσω όλο το υλικό προτού πάω πραγματικά να κάνω την ταινία», είπε.

Η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι την κατέβαλε η θλίψη όταν άρχισε να ερευνά την ιστορία της Νταϊάνα.

«Είναι μια από τις πιο θλιβερές ιστορίες που υπήρξε ποτέ και δεν θέλω να υποδυθώ απλώς τη Νταϊάνα, θέλω να τη γνωρίσω έμμεσα», είπε. «Έχω πολύ καιρό να ενθουσιαστώ τόσο που υποδύομαι έναν ρόλο», κατέληξε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ