ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Κάρλα Μπρούνι επιστρέφει στο τραγουδι - Η αφιέρωση στον Σαρκοζί (vids)

Η Κάρλα Μπρούνι επιστρέφει στο τραγουδι - Η αφιέρωση στον Σαρκοζί (vids)
ΑΡ Photo

Από σήμερα, 9 Οκτωβρίου, κυκλοφορούν τα νέα τραγούδια της Κάρλα Μπρούνι-Σαρκοζί, η οποία επιστρέφει στη δισκογραφία. Ανάμεσά τους και ένα τραγούδι αφιερωμένο στο Νικολά Σαρκοζί.

Ένα άλμπουμ με 13 τραγούδια για τον έρωτα, τη φιλία, την αγάπη, τα γνώριμα μονοπάτια της δηλαδή, είναι η νέα δουλειά της Κάρλα Μπρουνι.

Η ίδια εξάλλου λέει ότι συνεχίζει να πιστεύει «στον έρωτα, στη φιλία ανάμεσα σε φίλους και στην οικογένεια, και την αγάπη, στο συνάνθρωπο, την πανανθρώπινη αγάπη».

Το πρώτο τραγούδι «Quelque Chose» είναι μια ωδή στη νοσταλγία και την επιθυμία. Όπως αναφέρει η DW με τη φωνή της η Μπρούνι ψιθυρίζει τα λόγια και γίνεται μελαγχολική και πιο προσωπική:

Στο τραγούδι «Chambre Vide» περιγράφει το δωμάτιο στο οποίο έπαιζε ο γιος της Ορελιέν, αλλά τώρα είναι άδειο, καθώς εκείνος έφυγε για να σπουδάσει. Ο 19χρονος Ορελιέν είναι καρπός του έρωτά της με τον Γάλλο δημοσιογράφο και χρονογράφο Ραφαέλ Εντχόβεν:

Ένα τραγούδι για τον Σαρκοζί

Στο τραγουδι «Garçon Triste» αναφέρεται στο σύζυγό της Νικολά Σαρκοζί και στην ανάγκη του να κρύψει βαθιά μέσα του τη θλίψη για κάτι που τον στενοχωρεί:

Σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε, η Μπρούνι ρωτήθηκε εάν ο γάμος της με έναν πολιτικό ευνόησε την καλλιτεχνική της καριέρα. Και απάντησε: «τότε γνώρισα κάτι που δεν ήξερα, τον σεξισμό. Από τα 19 μου είχα συνηθίσει να με κρίνουν για αυτό που έκανα και όχι για το σύζυγό μου. Κι αυτό με άφησε άναυδη μετά από 30 χρόνια στο επάγγελμα».

«Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά» ομολόγησε πρόσφατα για τη σχέση της με τον Σαρκοζί. «Είχε την τρελή ιδέα των ραντεβού στα τυφλά. Νόμιζα ότι θα έρθει με τη γυναίκα του και δέχθηκα. Τη δεύτερη φορά πήγαμε σπίτι και κάναμε έρωτα». Μέσα σε 7 εβδομάδες παντρεύτηκαν.

Μερικά από τα νέα τραγούδια του άλμπουμ γράφτηκαν την περίοδο του lockdown, που η ίδια το πέρασε στη νότια Γαλλία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ