ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μπρίτνει Σπίαρς: Από πριγκίπισσα της ποπ, βασίλισσα του Λας Βέγκας

Μπρίτνει Σπίαρς: Από πριγκίπισσα της ποπ, βασίλισσα του Λας Βέγκας
Mario Testino for V Magazine

“Ένας γαλαξίας από μουσικούς έχουν φιγουράρει στα εξώφυλλα του περιοδικού V στο πέρασμα του χρόνου αλλά μόνο η σταρ που κοσμεί το 100ο τεύχος μας έχει μια καριέρα παράλληλη με την έκδοση μας” γράφει ο Τζον Νόρις για τη Μπρίτνεϊ Σπίαρς που μοιάζει να μην έχει γεράσει στιγμή από τότε που τραγουδούσε το Βaby One More Time το 1999. Γεράσει είναι ένα τόσο λάθος ρήμα για την περίπτωση της. Η Σπίαρς είναι ακόμη 34 και το πρώτο τεύχος του περιοδικού κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους που έκανε το ντεμπούτο της στη δισκογραφία των επιτυχιών.

Η πριγκίπισσας της ποπ έγινε λοιπόν βασίλισσα. Με τον Μάριο Τεστίνο στο φακό να την απαθανατίζει και ένα γεροδεμένο άντρα να την σηκώνει ψηλά, εκεί που η Αμερική την έχει τοποθετήσει, η Σπίαρς που ανήκει σε εκείνη την εκλεκτή κάστα του παιδικού σταθμού της ποπ κουλτούρας, το Μickey Mouse Club, έγινε η Λολίτα της μουσικής σκηνής και σήμερα, 17 χρόνια μετά, εφτά album αργότερα, εφτά περιοδείες, έναν Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, δύο συζύγους και δύο παιδιά αργότερα μοιάζει έτοιμη να υπενθυμίσει ότι δεν ήταν ένα αστείο.

Είναι το Αμερικανικό Όνειρο χορογραφημένο

Φωτογραφημένη στο αρχιτεκτονικό αριστούργημα του Λος Άντζελες, την κατοικία του Jim Goldstein, απόλαυσε τη φωτογράφιση ακούγοντας Madonna, Janet Jackson και Selena Gomez και πλέον έχει κάθε λόγο να χαμογελά. Είναι ακόμη 34 και είναι εδώ και χρόνια η αειθαλής φιγούρα που ο χειρότερος νευρικός κλονισμός σε δημόσια θέα (αυτός που την έκανε να ξυρίζει το κεφάλι της και να επιτίθεται σε αμάξι με όπλο της μια ομπρέλα) δεν κατάφερε να την τσακίσει για πάντα.

Και η βασίλισσα της Αμαρτίας

Σήμερα η Σπίαρς είναι μια αφοσιωμένη μητέρα για τους γιους της Sean Preston, 10, και Jayden, 9. Είναι μια χρυσή καλλιτέχνης του Λας Βέγκας με το σόου της στο Planet Hollywood Resort & Casino να ανανεώνεται γιατί είναι πολύ δημοφιλές και είναι η βασίλισσα του θεάματος στην Πόλη Της Αμαρτίας. Άλλωστε το θέαμα της ψηφίστηκε ως Best Overall Show του 2015 από την ιστοσελίδα Best of Las Vegas και αυτό είναι ένα στοίχημα που κέρδισε μόνη της.

Αλώβητη από τα tabloid και τον κίτρινο τύπο, η Σπίαρς αποδεικνύει ότι είναι υπερδύναμη και το περιοδικό V την τιμάει ως βασίλισσα του σιδερένιου θρόνου με τον neon φωτισμό. Ο φρουρός της θα την προστατέψει όπως πρέπει αν και δεν μπορούνε να μιλάμε για καμία επιστροφή.

Όταν αυτό το μικροκαμωμένο κορίτσι ψέλλισε It’s Britney Bitch το εννοούσε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ