ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζένιφερ Άνιστον: Ρίχνει ξανά το Instagram με το καινούργιο της κουτάβι (vid)

Τζένιφερ Άνιστον: Ρίχνει ξανά το Instagram με το καινούργιο της κουτάβι (vid)
ΑΡ Photo

H Τζένιφερ Άνιστον ξαναχτυπά στο Instagram, συστήνοντάς μας το... «Λόρδο Τσέστερφιλντ», το υπέροχο νέο της κουτάβι.

Η ηθοποιός είναι γνωστό ότι αγαπάει πολύ τα σκυλιά. Πριν από λίγες ημέρες υιοθέτησε από καταφύγιο ζώων ένα γλυκύτατο λευκό κουτάβι και αποφάσισε να το συστήσει σοτυς 35,7 εκατ. followers της.

«Γεια σας, θα ήθελα να σας παρουσιάσω το νεότερο μέλος της οικογένειάς μας. Αυτός είναι ο (πολύ κουρασμένος) Λόρδος Τσέστερφιλντ. Έκλεψε την καρδιά μου από την πρώτη στιγμή. Τεράστιο ευχαριστώ στο @wagmorpets για την απίστευτη δουλειά που κάνουν. Είμαι ευγνώμων για τη φροντίδα που παρέχεται στα ζωάκια που σώζετε και που τους βρίσκετε τα παντοτινά τους σπίτια», έγραψε στη λεζάντα η Τζένιφερ Ανιστον, ενώ στο βίντεο ακούγεται να λέει: «Τσέστερφιλντ, κοιμήθηκε με το κόκκαλο στο στόμα; Νομίζω ναι...».

https://www.instagram.com/p/CGNQCJ3jX2h


Το βίντεο έχει ξεπεράσει τα 9 εκατομμύρια προβολές. Κι από τα χιλιάδες σχόλια, ξεχωρίζουν αυτά των διάσημων φίλων της Άνιστον, όπως της Τζούλιαν Μουρ, της Ρίτα Γουίλσον, της Πόπι Ντελεβίν, της Μίλι Μπόμπι Μπράουν, της Μαρία Σαράποβα και της Κιάρα Φεράνι.

Η Άνιστον εκτός από το Λόρδο έχει άλλα δύο σκυλάκια, τη Σόφι, ένα πιτμπουλ και τον Κλάιντ.

https://www.instagram.com/p/B9SmF12hOS9

Πέρυσι η ηθοποιός έχασε έναν άλλο αγαπημένο της σκύλο την Ντόλι, ένα γερμανικό ποιμενικό, μια απώλεια που είχε στοιχίσει ιδιαίτερα στην ίδια και τον πρώην σύζυγό της Τζάστιν Θιρού. Το ζευγάρι είχε μαζί 4 σκυλιά, και όταν χώρισαν αποφάσισαν να μοιραστούν την επιμέλειά τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ