ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ποια ηθοποιός παίρνει τη θέση της Σαρλίζ Θερόν στο prequel του Mad Max (pics)

Ποια ηθοποιός παίρνει τη θέση της Σαρλίζ Θερόν στο prequel του Mad Max (pics)
Imdb

Όταν ανακοινώθηκε ότι η ταινία του Τζορτζ Μίλερ «Mad Max: Ο Δρόμος της Οργής» θα έχει prequel, οι φαν ενθουσιάστηκαν, καθώς κεντρικός χαρακτήρας σε αυτήν θα είναι εκείνος της Σαρλίζ Θερόν. Χωρίς τη Σαρλίζ Θερον όμως...

Την ανακοίνωση είχε κάνει ο ίδιος ο Μίλερ, λέγοντας ότι επειδή η ταινία θα είναι μία ιστορία για το πώς ξεκίνησαν όλα και θα πιάνει τον χαρακτήρα της Furiosa από νεαρή ηλικία, αναζητούσε μία ηθοποιό 20-25 χρονών για να την ερμηνεύσει. Η είδηση είχε προκαλέσει αναστάτωση τόσο στο κοινό, περίμενε την επιστροφή της Θερόν, όσο και στην ίδια την ηθοποιό, η οποία είχε δηλώσει πολύ απογοητευμένη.

Ο Μίλερ ήταν αποφασισμένος, όμως και είχε αρχίσει ήδη να αναζητά την αντικαταστάτριά της. Και τελικά τη βρήκε στο πρόσωπο της Άνια Τέιλορ-Τζόι.

Σύμφωνα με το Variety, η Τέιλορ-Τζόι, με την οποία ο Μίλερ είχε επιβεβαιώσει παλιότερα ότι συζητάει για τον ρόλο, πήρε το ρόλο της Furiosa και οι Κρις Χέμσγουορθ και Γιαχία Αμπντούλ-Ματίν ΙΙ θα συμπρωταγωνιστήσουν μαζί της στο prequel.

Μέχρι στιγμής λεπτομέρειες γύρω από το σενάριο παραμένουν επτασφράγιστο μυστικό αλλά η ταινία φαίνεται ότι θα ακολουθεί την Furiosa σε νεαρή ηλικία και θα μάθουμε περισσότερα για τα γεγονότα που την οδήγησαν να γίνει το δεξί χέρι του Immortan Joe αλλά και αργότερα ηγέτιδα και το πρόσωπο της επανάστασης.

H Warner ελπίζει ότι με αυτό το prequel θα δημιουργήσει ένα κινηματογραφικό σύμπαν γύρω από τον κόσμο και τους χαρακτήρες του «Mad Max».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ