ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Shawn Mendes: Το επίσημο trailer του ντοκιμαντέρ «In Wonder» στο Netflix

Shawn Mendes: Το επίσημο trailer του ντοκιμαντέρ «In Wonder» στο Netflix
Associated Press

Ο Shawn είναι ένας φυσιολογικός άνθρωπος. Τουλάχιστον αυτό θέλει να αποδείξει το νέο trailer του ντοκιμαντέρ του στο Netflix «In Wonder».

 

Όπως ανάφερε το Netflix, το ντοκιμαντέρ «ακολουθεί το ταξίδι αυτογνωσίας του Shawn Mendes μετά τις θυσίες που απαιτήθηκαν για να φτάσει στο σημείο της επιτυχίας που βρίσκεται τώρα, και την τελευταία περιοδεία του η οποία τον οδήγησε σε ένα ξεκαθάρισμα με τον εαυτό του, τόσο σε προσωπικό όσο και σε μουσικό επίπεδο».

Στο trailer ο Mendes περιγράφει, «Αυτή δεν είναι μια ιστορία για έναν διάσημο μουσικό. Είναι μια ιστορία για έναν άντρα που μεγαλώνει».

Ωστόσο, ο 22χρονος Καναδός τραγουδιστής γνωρίζει πολύ καλά ότι ο κόσμος τον βλέπει ως μουσικό σούπερ σταρ.

«Αν πω στον κόσμο ότι είμαι ένας φυσιολογικός άνθρωπος, θα σταματήσουν να έρχονται στις συναυλίες μου;» αναρωτιέται Μέντες. «Ίσως θα πρέπει να συνεχίσω να προσποιούμε ότι είμαι ο Σούπερμαν για λίγο ακόμα.»

Επίσης, φαίνεται να μαθαίνουμε λίγο και για την σχέση του με τη τραγουδίστρια Camila Cabello, με την οποία βγαίνει εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο.

Το «In Wonder» θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 23 Νοεμβρίου. Αμέσως μετά, στις 4 Δεκεμβρίου, θα κυκλοφορήσει το τέταρτο άλμπουμ του Shawn Mendes, το οποίο θα έχει τον τίτλο «Wonder».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ