ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η επιστροφή του Πολ ΜακΚάρτνεϊ - Ηχογράφησε νέο άλμπουμ στην καραντίνα

Η επιστροφή του Πολ ΜακΚάρτνεϊ - Ηχογράφησε νέο άλμπουμ στην καραντίνα
ΑΡ Photo

Πενήντα χρόνια μετά το πρώτο σόλο άλμπουμ του, ο Πολ Μακάρτνεϊ ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο ένα νέο σόλο άλμπουμ, με τίτλο «McCartney III».

Το άλμπουμ θα περιλαμβάνει τραγούδια που έγραψε ή ξαναδούλεψε το πρώην μέλος των θρυλικών Beatles κατά τη διάρκεια της καραντίνας που επιβλήθηκε την περασμένη άνοιξη λόγω της επιδημίας του νέου κορωνοϊού.

Το νέο άλμπουμ, που θα κυκλοφορήσει στις 11 Δεκεμβρίου, αποτελεί το τρίτο μέρος μιας τριλογίας, ο πρώτος δίσκος της οποίας, το πρώτο σόλο άλμπουμ του με τίτλο «McCartney», είχε βγει πριν από πέντε δεκαετίες. Το «McCartney II» ακολούθησε δέκα χρόνια αργότερα, το 1980.

Ο πρώην μπασίστας των Beatles εξήγησε ότι αρχικά δεν σχεδίαζε να βγάλει ένα άλμπουμ το 2020, όμως η καραντίνα του έδωσε την ευκαιρία να ξαναδουλέψει παλιά τραγούδια που δεν είχαν ποτέ κυκλοφορήσει και κατόπιν του γεννήθηκε η επιθυμία να γράψει καινούργια.

«Όλα αυτά τα χρόνια, εργάστηκα πάνω σε ορισμένα πράγματα, όμως ορισμένες φορές δεν είχα χρόνο και τα άφηνα μισοτελειωμένα», είπε ο Μακάρτνεϊ, εξηγώντας ότι η καραντίνα που πέρασε «στην φάρμα του μαζί με την οικογένειά του» του έδωσε τη δυνατότητα να εργάζεται καθημερινά στο στούντιό του.

Ο δίσκος McCartney III, τον οποίο ηχογράφησε στο Σάσεξ στη νότια Αγγλία, είναι το 18ο σόλο άλμπουμ του Πολ Μακάρτνεϊ και έρχεται μετά το Egypt Station, που τον εκτόξευσε το 2018 στην κορυφή του Billboard, για πρώτη φορά μετά από 36 χρόνια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ