ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: H ζωή του γίνεται ταινία από την Disney

Γιάννης Αντετοκούνμπο: H ζωή του γίνεται ταινία από την Disney
ΑΡ Photo

Η ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο μεταφέρεται στην μεγάλη οθόνη από την Disney, και πλέον το πρότζεκτ βρίσκεται στο στάδιο της αναζήτησης πρωταγωνιστή.

Η ταινία θα ακολουθήσειτη ζωή και τη σταδιοδρομία του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο ΝΒΑ. Ο σταρ των Milwaukee Bucks, γιος μεταναστών από τη Νιγηρία, γεννήθηκε στην Αθήνα ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει την Ελληνική υπηκοότητα πριν κλείσει τα 18. Ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ στην Ελλάδα πριν βρεθεί στην Ισπανική CAI Zaragoza το 2013 και μετέπειτα στο NBA όπου κατέκτησε τον τίτλο του πιο σημαντικού παίκτη (MVP), το 2017.

Την παραγωγή της τανίας έχει αναλάβει ο Μπέρνι Γκόλμαν, ενώ το σενάριο θα επιμεληθεί ο Ουαλός σεναριογράφος της δραματικής ταινίας, «Rosamund Pike and A Private War», Αράς Αμέλ. Τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Νιγηριανός Ακίν Ομοτόσο.

Η παραγωγή αναζητά τους ηθοποιούς που θα υποδυθούν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο σε δυο διαφορετικές ηλικίες ενώ ο ίδιος ο αθλητής θα είναι executive producer στο φιλμ που θα ξεκινήσει γυρίσματα, αν όλα πάνε καλά, μέσα στους επόμενους μήνες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ