ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

The Weeknd: Θα εμφανιστεί στο Super Bowl του 2021

The Weeknd: Θα εμφανιστεί στο Super Bowl του 2021
Associated Press

Ο The Weeknd θα εμφανιστεί κατά την διάρκεια του Halftime Show στο Super Bowl του 2021, όπως ανακοίνωσε το NFL και η Pepsi.

«Όλοι μεγαλώσαμε παρακολουθώντας τα μεγαλύτερα ονόματα του κόσμου να εμφανίζονται στο Super Bowl και μόνο όνειρο ήταν το να βρεθείς σε αυτή τη θέση. Νιώθω ταπεινοφροσύνη, τιμή και έκσταση που είμαι το επίκεντρο αυτής της φημισμένης σκηνής φέτος», δήλωσε χαρούμενος ο The Weeknd.

https://www.instagram.com/p/CHf1qxQhYbL

Το μεγαλύτερο αμερικανικό αθλητικό γεγονός θα διεξαχθεί στο Raymond James Stadium στο Tampa Bay της Florida στις 7 Φεβρουαρίου του 2021 και θα μεταδοθεί από το CBS.

«Ο The Weeknd έχει παρουσιάσει έναν εντελώς δικό του ήχο. Η εκφραστική του μοναδικότητα έχει χαρακτηρίσει μια νέα παραγωγή μεγαλείου στη μουσική και την τέχνη», δήλωσε ο JAY-Z, ο οποίος μέσω της εταιρείας του Roc Nation, έχει αναλάβει καθήκοντα στρατηγικού συμβούλου μουσικής ψυχαγωγίας του NFL.

O Brian Rolapp, Επικεφαλής Μέσων Ενημέρωσης και Υπεύθυνος Επιχειρήσεων του NFL, είπε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που ο The Weeknd θα είναι μαζί μας. Τα shows του ημιχρόνου έχουν μια ιστορία αριστείας και δημιουργικότητας και ανυπομονούμε να δούμε τι θα φέρει (ο Τhe Weeknd) στο 55ο Super Bowl».

Ο The Weeknd διαδέχεται την εκρηκτική εμφάνιση της Τζένιφερ Λόπεζ και της Σακίρα, οι οποίες είχαν τραγουδήσει στο ημίχρονο για το Super Bowl του 2020 στο Μαϊάμι, έχοντας μάλιστα στο πλευρό τους τον J Balvin και τον Bad Bunny.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ