ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μελάνια Τραμπ: Παρέλαβε για τελευταία φορά το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Λευκό Οίκο

Μελάνια Τραμπ: Παρέλαβε για τελευταία φορά το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Λευκό Οίκο
ΑP Photo

Μέσα σε μάλλον όχι και πολύ εορταστικό κλίμα, η Μελάνια Τραμπ, ως πρώτη κυρία των ΗΠΑ και ένοικος ακόμη του Λευκού Οίκου παρέλαβε το χριστουγεννιάτικο δέντρο για τελευταία φορά.

Αυτή θα είναι η τελευταία επίσημη δουλειά της Μελάνια στο Λευκό Οίκο: Η φετινή χριστουγεννιάτικη διακόμησή του και όσο κι αν μάλλον θα ήθελε να το αποφύγει, υπό το βάρος της ήττας του συζύγου της και του γεγονότος ότι ο ίδιος δεν θέλει ακόμη να την αποδεχθεί, είναι αναγκασμένη να το κάνει.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Λευκού Οίκου έχει ύψος 5,63 μέτρα και προέρχεται από την Δυτική Βιρτζίνια. Θα τοποθετηθεί στο Μπλε Δωμάτιο του Λευκού Οίκου ως το επίκεντρο των διακοσμήσεων και κάθε χρόνο επιλέγεται ειδικά για να χωρά σε αυτό το δωμάτιο.

Το γραφείο της Μελάνια σύντομα θα αποκαλύψει το θέμα της φετινής χριστουγεννιάτικης διακόσμησης του Λευκού Οίκου.

Το δέντρο έφτασε στο Λευκό Οίκο με ένα κάρο το οποίο έσερναν δύο άλογα. Δύο άλογα. Η Μελάνια Τραμπ, πάντα κομψή, φορούσε ένα ασπρόμαυρο παλτό Balenciaga, μαύρα γάντια και μαύρες ψηλοτάκουνες μπότες. Είδε το δέντρο, χαμογέλασε στο φακό, είπε «Καλά Χριστούγεννα» και αποχώρησε.

«Ο Λευκός Οίκος θα γιορτάσει τα Χριστούγεννα και το Χανούκα, παρέχοντας παράλληλα το ασφαλέστερο δυνατό περιβάλλον. Αυτό περιλαμβάνει μικρότερη λίστα επισκεπτών, θα απαιτηθούν και θα είναι διαθέσιμες μάσκες, ενθαρρύνοντας τις κοινωνικές αποστάσεις, ενώ θα υπάρχουν και σημεία για απολύμανση των χεριών», δήλωσε η Στέφανι Γκρίσαμ, επικεφαλής του προσωπικού της Μελάνια Τραμπ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ