ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Eurovision: Η Έλενα Τσαγκρινού θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον προσεχή διαγωνισμό

Eurovision: Η Έλενα Τσαγκρινού θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον προσεχή διαγωνισμό
Instagram

Η Έλενα Τσαγκρινού θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας τον προσεχή Μάιο, όπως ανακοίνωσε το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου.

Tο ΡΙΚ ανακοίνωσε ότι η Έλενα Τσαγκρινού θα ερμηνεύσει το τραγούδι «El Diablo» των συνθετών Thomas Stengaard, Laurel Βarker, Jimmy Joker και Oxa.

Η Έλενα Τσαγκρινού σε ηλικία 14 ετών συμμετείχε στο talent show «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο», φτάνοντας μέχρι τον ημιτελικό, ενώ από το 2013 μέχρι το 2018 ήταν η βασική φωνή των OtherView. Μετά το τέλος της συνεργασίας τους η τραγουδίστρια ξεκίνησε τη σόλο καριέρα.

https://www.instagram.com/p/CIAksT8BBmW

Το 2014 συμμετείχε στο «Just The 2 Of Us» ως coach ενώ τη σεζόν 2016-2017 ήταν συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Καπουτζίδη στο «The Voice». Από τον Οκτώβριο του 2020 έχει αναλάβει τη παρουσίαση της εκπομπής «K-POP Stars» στο MAD TV.

https://www.instagram.com/p/CHN1oR4h7vS

Ο προσεχής διαγωνισμός αναμένεται, όπως έχει ανακοινωθεί, να γίνει στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας το Μάιο του 2021, καθώς ο διαγωνισμός του 2020 αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ