ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μια ιδιαίτερη δημοπρασία: Διάσημοι καλλιτέχνες πουλάνε τα μικρόφωνά τους για καλό σκοπό

Μια ιδιαίτερη δημοπρασία: Διάσημοι καλλιτέχνες πουλάνε τα μικρόφωνά τους για καλό σκοπό
reverb.com/

Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ, o Weeknd, ο Τζον Λέτζεντ και άλλοι διάσημοι καλλιτέχνες έχουν δωρίσει μια σειρά από αυτόγραφα ή μοναδικά μικρόφωνα στην διαδικτυακή αγορά μουσικών εργαλείων και οργάνων Reverb, η οποία τα πουλάει για καλό σκοπό. Η πώλησή τους θα ξεκινήσει την 1η Δεκεμβρίου.

Δεκαέξι μικρόφωνα θα διατίθενται προς πώληση στο One Mic Reverb Shop, με όλα τα έσοδα να πηγαίνουν σε 10 προγράμματα μουσικής εκπαίδευσης για νέους που έχουν επηρεαστεί από την Covid-19.

Ανάμεσά τους, ένα μικρόφωνο Paul McCartney Shure SM58 περιορισμένης έκδοσης (ένα από τα 300 που έχουν κατασκευαστεί), ένα μικρόφωνο Telefunken M80 υπογεγραμμένο από τον Legend, ένα μικρόφωνο Shure SM7B υπογεγραμμένο από το Weeknd, ένα μικρόφωνο sE Electronics V7 υπογεγραμμένο από την Μπίλι Άιλις και ένα μικρόφωνο Electro Voice RE20 που υπογράφεται από την Mavis Staples.

Άλλοι καλλιτέχνες που υπέγραψαν μικρόφωνα για την πώληση είναι οι: Haim, Μπρούνο Μαρς, Kesha, ο Μπράντον Φλάουερς των Killers, Λίον Μπρίτζες, Black Pumas, H.E.R., J Balvin, Αλάνις Μόρισετ, Ντέιμον Άλμπαν και Έιμι Λι των Evanescence.

Οι 10 οργανισμοί που θα λάβουν δωρεές από την πώληση είναι οι: Afrorack, Circles & Ciphers, Class Act Detroit, Guitars Over Guns, Karam Foundation, Old Town School of Folk Music, the Otis Redding Foundation, Today's Future Sound, Save the Music Foundation και Women's Audio Mission. Επιπλέον, ένα μέρος των πωλήσεων στο Reverb πηγαίνει στο Reverb Gives, το οποίο συμβάλλει στη αγορά μουσικών οργάνων σε προγράμματα μουσικής για νέους σε όλο τον κόσμο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ