ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τέιλορ Σουίφτ: Ποιος συνυπέγραψε δύο τραγούδια στο νέο άλμπουμ της

Τέιλορ Σουίφτ: Ποιος συνυπέγραψε δύο τραγούδια στο νέο άλμπουμ της
Associated Press

Η Τέιλορ Σουίφτ αποκάλυψε πως ο Βρετανός σύντροφος της, ο Τζόι Άλγουιν, είναι ο «μυστηριώδης» William Bowery, o οποίος συνυπέγραψε δύο τραγούδια στο νέο άλμπουμ της, «Folklore».

Η δημοφιλής τραγουδίστρια, αποκάλυψε την ταυτότητα του στο ντοκιμαντέρ «Folklore: The Long Pond Studio Sessions» στο Disney+, το οποίο κυκλοφόρησε την Τετάρτη.

Το όνομα «William Bowery» πιστώνεται για την συν-συγγραφή των τραγουδιών «Betty» και «Exile», πράγμα που οδήγησε τους θαυμαστές της Τέιλορ Σουίφτ να αναζητήσουν την ταυτότητα του και να εικάσουν διάφορα.

Το «Folklore» κυκλοφόρησε τον Ιούλιο, και η Σουίφτ είχε αναφέρει σε ανάρτησή της στο Instagram, όλους όσους έγραψαν στο νέο της άλμπουμ: τον Ααρον Ντέσνερ από τους National, τον Τζακ Αντόνοφ τραγουδιστή των Bleachers, και τον Τζάστιν Βέρνον των Bon Iver.

«Έχει γίνει μεγάλη συζήτηση για τον William Bowery και την ταυτότητά του, γιατί δεν είναι πραγματικό πρόσωπο» είπε η Τέιλορ στο ντοκιμαντέρ.

«Λοιπόν, ο William Bowery είναι ο Τζόι, όπως τον ξέρουμε. Και ο Τζόι παίζει όμορφα πιάνο και πάντα παίζει και δημιουργεί πράγματα» πρόσθεσε.

Η τραγουδίστρια συνέχισε λέγοντας πως ακόμη και στο "Exile", ο Τζόι τραγούδησε το κομμάτι του ντουέτο το οποίο ηχογράφησε ο Βέρνον και έγραψε την μουσική «ολόκληρου του κομματιού».

Το «Exile» μάλιστα έλαβε υποψηφιότητα για Grammy για την Καλύτερη Παρουσίαση Duo / Group Performance.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ