ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μάθιου Πέρι: Αρραβωνιάστηκε την «πιο υπέροχη γυναίκα σε όλο τον πλανήτη»

Μάθιου Πέρι: Αρραβωνιάστηκε την «πιο υπέροχη γυναίκα σε όλο τον πλανήτη»
Associated Press

Ο Μάθιου Πέρι αρραβωνιάστηκε την εδώ και χρόνια σύντροφό του και μάνατζερ ταλέντων Molly Hurwitz, όπως αποκάλυψε ο ίδιος την περασμένη Πέμπτη.

«Αποφάσισα να αρραβωνιαστώ», είπε ο 51χρονος στο People. «Ευτυχώς, τυχαίνει να βγαίνω με την πιο υπέροχη γυναίκα σε όλο τον πλανήτη αυτή τη στιγμή».

Νωρίτερα φέτος, με αφορμή τη Γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, η 29χρονη Hurwitz είχε δημοσιεύσει ένα τρυφερό μήνυμα στο Instagram. «Δεύτερος χρόνος που είσαι ο Βαλεντίνος μου, αλλά ο πρώτος του ως influencer στο Instagram» είχε γράψει στον προσωπικό της λογαριασμό.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πέρι ή αλλιώς ο Τσάντλερ Μπινγκ της δημοφιλούς σειράς «Τα Φιλαράκια», ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter, ότι το reunion της σειράς θα μεταδοθεί τελικά το Μάρτιο του 2021.

«Το reunion των Friends προγραμματίζεται για τις αρχές Μαρτίου. Φαίνεται ότι θα έχουμε μια πολυάσχολη χρονιά. Και μου αρέσει αυτό!», έγραψε ο Μάθιου Πέρι.

Πριν από τη σχέση του με την Molly Hurwitz, ο Μάθιου Πέρι ήταν για έξι χρόνια με την ηθοποιό Λίζι Κάπλαν αλλά χώρισαν το 2012.

https://www.instagram.com/p/BOiQVCUDrqG

ΔΗΜΟΦΙΛΗ