ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Google: Οι διάσημοι με τις περισσότερες αναζητήσεις για τις στιλιστικές προτιμήσεις τους το 2020

Google: Οι διάσημοι με τις περισσότερες αναζητήσεις για τις στιλιστικές προτιμήσεις τους το 2020
ΑP Photo

Ποιες ήταν οι στιλιστικές στιγμές διάσημων με τις περισσότερες αναζητήσεις στο Google;

Το 2020 μπορεί να μείναμε μέσα σχεδόν το μεγαλύτερο διάστημα, υπήρχε ωστόσο μία περίοδος τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο, όταν οι διάσημοι μπορούσαν να βγουν έξω και να παρευρεθούν σε μεγάλες κοινωνικές συγκεντρώσεις.

Στις κορυφαίες αναζητήσεις του 2020 στη Google, σύμφωνα με την έρευνα Year In Search, όσον αφορά το στιλ των διάσημων τους τελευταίους 12 μήνες για πρώτη φορά εμφανίζεται ο Lil Nas X και το λαμπερό ροζ κοστούμι Versace το οποίο φορούσε στην τελετή απονομής των Grammy.

Μια άλλη εμφάνιση τη βραδιά Grammy που απαντάται στη λίστα είναι η Μπίλι Άιλις και το μαύρο και πράσινο σύνολο Gucci από το κεφάλι μέχρι τα πόδια, συνδυασμένο με μάσκα Gucci.

Η Lizzo συμπεριλαμβάνεται επίσης στη λίστα για την ενδυματολογική της επιλογή στο στάδιο σε ένα παιχνίδι των Lakers τον Δεκέμβριο του 2019. Παρ' ότι ήταν ένα φαινομενικά απλό απλό μαύρο φόρεμα τύπου t-shirt, το οποίο στο πίσω μέρος άφηνε ακάλυπτα μέρη του σώματος, πυροδότησε μια διαδικτυακή συζήτηση που συνεχίστηκε το 2020. Οι επικριτές ισχυρίστηκαν ότι η εμφάνιση ήταν πολύ τολμηρή για ένα παιχνίδι μπάσκετ.

Άλλες διασημότητες στη λίστα είναι οι J.Lo και Shakira για την εμφάνιση στο ημίχρονο του Superbowl, ο Travis Scott ντυμένος ως μπάντμαν, η Μελάνια Τραμπ και η αδερφή της Μάιλι Σάιρους, Νόα Σάιρους για τις streetstyle ενδυματολογικές επιλογές της.

Η λίστα με τους δέκα διάσημους με τις περισσότερες αναζητήσεις για το στιλ τους το 2020:

1. Noah Cyrus

2. Maria Taylor

3. Lil Nas X (Grammy Awards)

4. Billie Eilish (Grammy Awards)

5. Lizzo

6. Jennifer Lopez (Super Bowl half time show)

7. Travis Scott (Batman)

8. Melania Trump

9. Harry Styles

10. Shakira (Super Bowl half time show)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ