ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Σάλος στη Βρετανία: Μέλη της βασιλικής οικογένειας κατηγορούνται ότι έσπασαν τα μέτρα της καραντίνας

Σάλος στη Βρετανία: Μέλη της βασιλικής οικογένειας κατηγορούνται ότι έσπασαν τα μέτρα της καραντίνας
ΑP Photo

Πολύς θόρυβος γίνεται στη Βρετανία, καθώς μέλη της βασιλικής οικογένειας φωτογραφήθηκαν να παραβιάζουν τα μέτρα της καραντίνας, στο πάρκο Σάντρινγκχαμ.

Όπως αναφέρει η Mail Online, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η σύζυγός του Κέιτ, με τα παιδιά τους, φωτογραφήθηκαν να βρίσκονται σε στενή επαφή με άλλα μέλη της οικογένειας την περασμένη Κυριακή, παραβιάζοντας τον κανονισμό που επιβάλει να μην βρίσκονται μαζί περισσότεροι από έξι ανθρώπους.

Οι Κέμπριτζ περπατούσαν μαζί με το θείο του Ουίλιαμ, πρίγκιπα Έντουαρντ και τη δική του οικογένεια, στο πάρκο του Σάντρινγκχαμ, στο Νόρφολκ, στο οποίο βρίσκεται μια ακόμη από τις βασιλικές κατοικίες.

Οι φωτογραφίες, τις οποίες δημοσίευσε η Mail Online δείχνουν περισσότερα από έξι άτομα να περπατούν πολύ κοντά το ένα στο άλλο, καθώς όλοι τους επισκέπτονταν το Luminate Sandringham, ένα θεματικό πάρκο.

Το Νόρφολκ βρίσκεται στη ζώνη 2 επικινδυνότητας για τον κορωνοϊό. Σε αυτές τις περιοχές επιτρέπεται να βρίσκονται μαζί μέχρι έξι άτομα στις υπαίθριες δραστηριότητες κάθε είδους. Όσοι επισκέπτονται το συγκεκριμένο πάρκο είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν σε ομάδες το πολύ μέχρι έξι ατόμων, ακόμα και αν πρόκειται για μια μεγάλη οικογένεια.

Μια πηγή είπε στο CNNi ότι ήταν πολύ δύσκολο να κρατήσει κάποιος χωριστά τις δύο οικογένειες, ειδικά στα σημεία στα οποία το μονοπάτι στενεύει. Συμπλήρωσε ότι οι δύο οικογένειες είχαν πάρει την οδηγία να περπατήσουν χωριστά, η μια μετά την άλλη και ότι έφτασαν και αναχώρησαν χωριστά από το πάρκο.

Επιπλέον, με το Λονδίνο να βρίσκεται στη ζώνη υψηλού κινδύνου 4, όσοι ζουν εκεί είχαν λάβει οδηγίες να μην μετακινούνται σε περιοχές που βρίσκονται στη ζώνη 2. Το θεματικό πάρκο, σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι έχει λάβει όλα τα παραίτητα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό και παρακαλεί τους επισκέπτες να τηρούν τα μέτρα ώστε να μην θέτουν σε κίνδυνο τη δική τους υγεία, αλλά και την υγεία των άλλων επισκεπτών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ