ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ντόλι Πάρτον και Γουίλι Νέλσον μαζί... αλλιώς στο βίντεο κλιπ του «Pretty Paper»

Ντόλι Πάρτον και Γουίλι Νέλσον μαζί... αλλιώς στο βίντεο κλιπ του «Pretty Paper»
AP Photo

Σαν πολύχρωμες καρικατούρες εμφανίζονται η Ντόλι Πάρτον και ο Γουίλι Νέλσον, δύο φίλοι από τα παλιά, στο νέο τους βιντεοκλίπ «Pretty Paper», ένα τραγούδι που μετράει σχεδόν 60 χρόνια ζωής.

Η Ντόλι Πάρτον κυκλοφόρησε το χριστουγεννιάτικο μουσικό άλμπουμ της με τίτλο «A Holly Dolly Christmas» τον περασμένο Οκτώβριο.

Σ’ αυτόν συμμετέχουν πολλές διασημότητες όπως η Μάιλι Σάιρους, ο Τζίμι Φάλον και ο Μάικλ Μπουμπλέ, ενώ επανενώθηκε με τον παλιό φίλο της Γουίλι Νέλσον για να ερμηνεύσουν το τραγούδι του «Pretty Paper».

Οι δυο τους παρουσίασαν ένα βίντεο κλιπ για το τραγούδι, όπου εμφανίζονται σαν πολύχρωμες καρικατούρες.

Ο Νέλσον έγραψε το «Pretty Paper» το 1963 και πηγή έμπνευσής του υπήρξε ένα άτομο με αναπηρία που πωλούσε μολύβια και χαρτί περιτυλίγματος έξω από ένα πολυκατάστημα.

«Φαντάστηκα ότι δεν θα μπορούσαν όλοι να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα όπως συνήθως φέτος, ήθελα να είμαι δημιουργικός αντί να κάθομαι στο σπίτι αυτό το καλοκαίρι», είπε η Πάρτον μιλώντας για το χριστουγεννιάτικό της άλμπουμ.

«Έβαλα λοιπόν τη μάσκα, τα γάντια μου και κρατώντας τις κοινωνικές αποστάσεις συνάντησα όλους τους θαυμάσιους μουσικούς και τραγουδιστές, και προχωρήσαμε να συνθέσουμε αυτό που νομίζω ότι είναι ένα από τα καλύτερα έργα που έχω κάνει ποτέ», συμπλήρωσε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ