ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Darth Vader είναι ο απόλυτος κακός του Star Wars, σύμφωνα με ψηφοφορία

Ο Darth Vader είναι ο απόλυτος κακός του Star Wars, σύμφωνα με ψηφοφορία
imdb

Δεν θα μπορούσε να είναι και κανείς άλλος βέβαια, αλλά προς επιβεβαίωση του γεγονότος, ο Darth Vader ανακηρύχθηκε επίσημα ως ο σημαντικότερος κακός του σύμπαντος του Star Wars.

Σε δημοσκόπηση του Radio Times, στην οποία 10.000 συμμετέχοντες κλήθηκαν να επιλέξουν ανάμεσα σε 16 κακούς, ο σκοτεινός άρχοντας των Σιθ έφθασε στην κορυφή εξασφαλίζοντας το 33% των ψήφων.

Ο Πάλπατιν -τον οποίο υποδύθηκε ο ηθοποιός ΜακΝτάιαρμιντ- κατέλαβε τη δεύτερη θέση της λίστας, με το 18% των ψήφων.

Ο Νταρθ Μολ συγκέντρωσε ποσοστό 6%, όπως και ο Μπόμπα Φετ που επέστρεψε πρόσφατα στο franchise, στο δεύτερο κύκλο της σειράς The Mandalorian.

«Ποτέ μην υποτιμάτε τη Σκοτεινή Πλευρά της Δύναμης», δήλωσε ο συντάκτης θεμάτων επιστημονικής φαντασίας του Radio Times, Χιου Φούλερτον.

Για πάνω από 40 χρόνια μετά την πρώτη του εμφάνιση στις οθόνες μας, είναι σαφές ότι η πίστη των θαυμαστών του Star Wars στο Λόρδο Βέιντερ παραμένει ισχυρότερη από ποτέ, με το ένα τρίτο των χιλιάδων που ψήφισαν να τον επιλέγουν ως τον αγαπημένο τους κακό της κινηματογραφικής σειράς, ανέφερε.

«Οι ταινίες Star Wars και οι τηλεοπτικές σειρές μπορεί να έρχονται και να παρέρχονται, αλλά ο Darth Vader θα είναι πάντα ο απόλυτος κακός. Πραγματικά, είναι ο Δάσκαλος», πρόσθεσε.

Την τελευταία, 16η θέση στη λίστα κατέλαβε ο Τζάμπα Χατ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ