ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τομ Χανκς: Ξύρισε το κεφάλι του για το νέο του ρόλο - Και δεν του αρέσει καθόλου

Τομ Χανκς: Ξύρισε το κεφάλι του για το νέο του ρόλο - Και δεν του αρέσει καθόλου
ΑP Photo

Πριν λίγες μέρες ο Τομ Χανκς εμφανίστηκε στο σόου του Γκράχαμ Νόρτον και αποκάλυψε το νέο του κούρεμα. Ή, μάλλον, μη-κούρεμα, καθώς ο ηθοποιός για τις ανάγκες του νέου του ρόλου, αναγκάστηκε να ξυρίσει εντελώς το κεφάλι του.

Σε όλη τη διάρκεια της σύνδεσης φορούσε ένα τζόκεϊ καπέλο, αλλά κάποια στιγμή έκανε τα αποκαλυπτήρια, έστω και για λίγα δευτερόλεπτα.

«Επιτρέψτε μου να σας δείξω το φρικτό κούρεμα που έχω για να παίξω τον συνταγματάρχη Τομ Πάρκερ», είπε καθώς αποκάλυπτε το φαλακρό κεφάλι του.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη. Δεν το δείχνω, ξέρω ότι φοβίζει τα παιδιά», είπε αφού έβαλε ξανά το μαύρο καπέλο του μπέιζμπολ.

Ο ηθοποιός περνά τις γιορτές στην Αυστραλία όπου βρίσκεται για άλλη μια φορά για να πάρει μέρος στα γυρίσματα της νέας ταινίας του Μπαζ Λούρμαν που είναι μια βιογραφία του Έλβις Πρίσλεϊ.

Τα γυρίσματα διεκόπησαν όταν, στις αρχές Μαρτίου, ο Τομ Χανκς ανακοίνωσε ότι εκείνος και η σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον, είχαν προσβληθεί από κορωνοϊό. Μετά τα αρχικά συμπτώματα, κόπωση και πυρετό, ο Χανκς και η Γουίλσον παρέμειναν σε καραντίνα σε νοσοκομείο της Αυστραλίας για τρεις ημέρες, πριν τη διάγνωση.

Έκτοτε ο ηθοποιός έγινε ένας από τους πιο ένθερνους προπαγανδιστές των μέτρων προστασίας από τον ιό, μιλώντας συχνά για την εμπειρία του με την ασθένεια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ