ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Τζον Μάλκοβιτς θα είναι ο Survivalist - Πρωταγωνιστής σε ταινία για την πανδημία

Ο Τζον Μάλκοβιτς θα είναι ο Survivalist - Πρωταγωνιστής σε ταινία για την πανδημία
ΑP Photo

Ο Τζον Μάλκοβιτς και ο Τζόναθαν Ρις Μάγιερς θα συμπρωταγωνιστήσουν σε ένα θρίλερ εμπνευσμένο από την πανδημία του κορωνοϊού.

Οι δύο ηθοποιοί πρωταγωνιστούν στη νέα υπό παραγωγή ταινία, The Survivalist, η οποία διαδραματίζεται 1,5 χρόνο μετά από μία καταστροφική πανδημία.

Ο Τζόναθαν Ρις Μάγιερς υποδύεται στην ταινία έναν πρώην πράκτορα του FBI, ο οποίος προστατεύει μία νεαρή γυναίκα, που έχει ανοσία στον θανατηφόρο ιό.

Τη γυναίκα καταδιώκει μια αγκληματική ομάδα με αρχηγό έναν ψυχοπαθή που πιστεύει ότι μπορεί να τη χρησιμοποιήσει για να σώσει τον κόσμο.

Σωστά μαντέψατε, ο Μάλκοβιτς θα παίξει τον ψυχοπαθή...

Ο Τζον Κις είναι ο σκηνοθέτης της ταινία, η οποία είναι βασισμένη σε πρωτότυπο σενάριο του Μάθιου Ρότζερς. Ο Κις είναι επίσης παραγωγός του φιλμ μαζί με τους Τζόρνταν Γιέιλ Λεβίν και Τζόρνταν Μπέκερμαν.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι και είναι τιμή μας να συνεργαζόμαστε με τους θρύλους της μεγάλης οθόνης Τζον Μάλκοβιτς και Τζόναθαν Ρις Μάγιερς στο The Survivalist, μια συναρπαστική, επίκαιρη και γεμάτη δράση ταινία με εξαιρετικές ερμηνείες», είπαν οι Λεβίν και Μπέκερμαν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ