ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Άντονι Χόπκινς έκλεισε τα 83 - Και γιόρτασε 45 χρόνια νηφαλιότητας από το αλκοόλ (vids)

Ο Άντονι Χόπκινς έκλεισε τα 83 - Και γιόρτασε 45 χρόνια νηφαλιότητας από το αλκοόλ (vids)
ΑP Photo

Τα 83 του χρόνια έκλεισε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ο Άντονι Χόπκινς. Ο ηθοποιός άκουσε τους αγαπημένους του να του τραγουδούν «Χρόνια Πολλά», ενώ έκανε γκριμάτσες κοιτώντας την κάμερα.

«Χρόνια Πολλά στον κόσμο», ευχήθηκε, σβήνοντας το ένα και μοναδικό κερί του.

https://www.instagram.com/p/CJe3FJpHVKz

Λίγο πριν από τα γενέθλιά του ο Χόπκινς είχε κάνει μια δημόσια εξομολόγηση στους 2,4 εκατομμύρια θαυμαστές του στο Instagram, αποκαλύπτοντας ότι για πολλά χρόνια ήταν εθισμένος στο αλκοόλ, λέγοντας ότι «έπινε μέχρι θανάτου».

Πρόσθεσε ότι παραμένει νηφάλιος εδώ και 45 χρόνια.

«Γεια σε όλους, καλημέρα. Λοιπόν, έρχεται το νέο έτος. Ήταν μια δύσκολη χρονιά, γεμάτη θλίψη για πολλούς, πάρα πολλούς ανθρώπους. Όμως, πριν από 45 χρόνια εγώ είχα μια στιγμή αφύπνισης. Όδευα προς την καταστροφή. Έπινα μέχρι θανάτου», είχε πει στο μήνυμά του.

https://www.instagram.com/p/CJZNp2EHWSH

«Τότε είχα μια σκέψη που μου έλεγε, "θέλεις να ζήσεις ή να πεθάνεις;" και είπα, "θέλω να ζήσω". Και ξαφνικά ήρθε η λύτρωση», τόνισε και μεταξύ άλλων πρόσθεσε:

«Εσείς οι νέοι άνθρωποι μην το βάζετε κάτω, συνεχίστε τη μάχη. Να είστε γενναίοι και οι δυνάμεις θα έρθουν να σας βοηθήσουν. Αυτό εμένα με κράτησε στη ζωή. Καλή χρονιά. Αυτή θα είναι η καλύτερη χρονιά. Σας ευχαριστώ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ