ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Πολ ΜακΚάρτνεϊ: Μιλάει για το δέντρο που τον «συνδέει» πάντα με τον Τζορτζ Χάρισον

Πολ ΜακΚάρτνεϊ: Μιλάει για το δέντρο που τον «συνδέει» πάντα με τον Τζορτζ Χάρισον
ΑP Photo

Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ μίλησε για το συγκινητικό τρόπο με τον οποίο συνεχίζει να διατηρεί στη μνήμη του τον Τζορτζ Χάρισον, 19 χρόνια μετά το θάνατό του.

Το πρώην μέλος των Beatles εξήγησε στο NPR, σε πρόσφατη συνέντευξή του, ότι ο Χάρισον, που ήταν «πολύ καλός κηπουρός», με πολλές γνώσεις στην κηπουρική, του έδωσε κάποτε ένα δέντρο ως δώρο.

«Είναι ένα μεγάλο έλατο και βρίσκεται δίπλα στην πύλη του σπιτιού μου», είπε ο ΜακΚάρτνεϊ. «Καθώς έφευγα από το σπίτι μου σήμερα το πρωί, βγήκα από το αυτοκίνητο, έκλεισα την πύλη και κοίταξα το δέντρο και είπα: "Γεια, Τζoρτζ. Να εκεί είναι, μεγαλώνει δυνατά"».

«Καθώς περνούν τα χρόνια, κάθε φορά που το κοιτάζω λέω: "Αυτό είναι το δέντρο που μου έδωσε ο Τζορτζ. Ο Τζορτζ μπήκε σε αυτό το δέντρο για μένα. Ελπίζω να είναι ευχαριστημένος με αυτό"», είπε για τον κιθαρίστα και τραγουδιστή των Beatles, ο οποίος πέθανε από καρκίνο τον Νοέμβριο του 2001 σε ηλικία 58 ετών.

Στην ίδια συνέντευξη, ο ΜακΚάρτνεϊ μίλησε για τις αναμνήσεις του από τον Τζον Λένον, ο οποίος δολοφονήθηκε σε ηλικία 40 ετών στις 8 Δεκεμβρίου 1980 στη Νέα Υόρκη. «Τον σκέφτομαι συχνά. Τον ονειρεύομαι», είπε ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ