ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Έχουν τελειώσει»: Επιβεβαιώνονται οι φήμες για το διαζύγιο Κιμ Καρντάσιαν - Κάνιε Γουέστ

«Έχουν τελειώσει»: Επιβεβαιώνονται οι φήμες για το διαζύγιο Κιμ Καρντάσιαν - Κάνιε Γουέστ
AP Photo

Επιβεβαιώνονται οι φήμες για χωρισμό της Κιμ Καρντάσιαν με τον Κάνιε Γουέστ.

Συγκεκριμένα, το διαζύγιο αναμένεται, όπως επιβεβαίωσαν πολλές πηγές στο Page Six της New York Post.

«Διατηρούν χαμηλό προφίλ, αλλά έχουν τελειώσει» αναφέρει μία εκ των πηγών, ενώ γνωστοποιεί ότι η Κιμ έχει προσλάβει γνωστή δικηγόρο αστέρων του Χόλυγουντ και έχουν ήδη ξεκινήσει τις απαραίτητες συζητήσεις.

Οι φήμες είχαν ξεκινήσει καθώς η 40χρονη Κιμ εδώ και καιρό δεν φορούσε τη βέρα της, ενώ ο 43χρονος Κάνιε, κατά τη διάρκεια των γιορτών, έμεινε στο ράντσο του στην πολιτεία Γουαϊόμινγκ.

«Η Κιμ τον ανάγκασε να πάει εκεί (σ.σ. στη Γουαϊόμινγκ) ώστε να έχουν διαφορετικές ζωές και να προχωρήσουν τις διαδικασίες διαζυγίου ήρεμα. Έχει τελειώσει μαζί του» αποκάλυψε η ίδια πηγή.

Μάλιστα, γνωστοποιεί πως η Κιμ Καρντάσιαν έχει κάνει πάρα πολλά για να προστατεύσει και να βοηθήσει τον Κάνιε Γουέστ με τα ψυχολογικά του προβλήματα αλλά τώρα «το διαζύγιο ήρθε γιατί η Κιμ ωρίμασε».

«Όπως πολλοί από εσάς γνωρίζετε, ο Κάνιε πάσχει από διπολική διαταραχή», είχε γράψει τον Ιούλιο η Κιμ, περιγράφοντάς τον ως έναν «ευφυή αλλά περίπλοκο άνθρωπο».

«Βλέπει σοβαρά τις εξετάσεις του δικηγορικού συλλόγου και το να γίνει δικηγόρος, ενώ ο Κάνιε καθόταν και μιλούσε για προεδρία των ΗΠΑ και για άλλες χαζομάρες. Δεν άντεξε άλλο» συμπληρώνει η ίδια πηγή.

Την ίδια στιγμή, άλλη πηγή του ίδιου μέσου, αναφέρει ότι ο Γουέστ, ο οποίος ένιωθε αρκετά άβολα και ενοχλημένος από τη ζωή των Καρντάσιαν, «έχει τελειώσει με ολόκληρη την οικογένεια. Δεν θέλει να έχει να κάνει μαζί τους για τίποτα».

Όσον αφορά στο διαζύγιο και στους συμβιβασμούς που πρέπει να κάνει ο καθένας, σύμφωνα με μία από τις πηγές, το «πρόβλημα» φαίνεται πως θα προκύψει όταν έρθει στην κουβέντα το οικογενειακό τους σπίτι στο Καλαμπάσας, το οποίο σχεδίασε από την αρχή ο Κάνιε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ