ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Bridgerton»: Η σειρά που σπάει τα ρεκόρ στο Netflix

«Bridgerton»: Η σειρά που σπάει τα ρεκόρ στο Netflix
imdb

Η νέα σειρά της Σόντα Ράιμς, «Bridgerton», αποδεικνύεται μια ακόμη επιτυχία για το Netflix, φτάνοντας στην κορυφή του Top 10, σε 76 χώρες.

Σύμφωνα με το Netflix, η σειρά θα φτάσει τα 63 εκατομμύρια νοικοκυριά μέσα σε 28 μέρες από την χριστουγεννιάτικη πρεμιέρα της και θα είναι η σειρά με το πέμπτο μεγαλύτερο άνοιγμα για original σειρά του καναλιού. Μέσα σε λίγες μέρες η σειρά κατάφερε να φτάσει στο νούμερο 1 στο Top 10 του Netflix σε 76 χώρες, ανάμεσά τους και η Ελλάδα.

Η ιστορία, βασισμένη στα μυθιστορήματα της Αντιβασιλείας, της Αμερικανίδας συγγραφέως Τζούλια Κουίν, εκτυλίσσεται το 1813 στο Λονδίνο και το Μπαθ της αριστοκρατίας. Εκεί ζει η οικογένεια Μπρίτζερτον, ο πατέρας έχει φύγει από τη ζωή και η μητέρα, με τη βοήθεια των γιων της, προσπαθεί ν' αποκαταστήσει την πρωτότοκη κόρη της, Ντάφνι, που ντεμπουτάρει και πρέπει ν' αποκατασταθεί για να πάρουν σειρά κι οι υπόλοιπες κόρες. Εκεί ζει και η οικογένεια Φέδερινγκτον, επίσης με τρεις κόρες και μία ανιψιά που ντεμπουτάρουν κι αναζητούν γαμπρό.

Το Netflix δεν μετρά την τηλεθέαση όπως κάνουν τα υπόλοιπα συμβατικά κανάλια, με τον αριθμό των τηλεθεάσεων να βασίζεται στο πόσοι από τους συνδρομητές του έχουν δει τουλάχιστον 2 λεπτά από το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Το Netflix αποκάλυψε επίσης και την τηλεθέαση του spin-off του «Adventures of Sharkboy and Lavagirl» με τίτλο «We Can Be Heroes», σε σκηνοθεσία του Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ, το οποίο έκανε επίσης πρεμιέρα τα Χριστούγεννα, και έφτασε τα 44 εκατομμύρια νοικοκυριά με το σίκουελ να ετοιμάζεται ήδη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ