ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Γκουίνεθ Πάλτροου: «Η καραντίνα κάνει πιο δύσκολη για τα παιδιά τη μετάβαση στην εφηβεία»

Γκουίνεθ Πάλτροου: «Η καραντίνα κάνει πιο δύσκολη για τα παιδιά τη μετάβαση στην εφηβεία»
ΑP Photo

Η ηθοποιός Γκουίνεθ Πάλτροου έχει δύο παιδιά στην εφηβεία και ζει από κοντά πόσο δύσκλη είναι γι αυτά η περίοδος της παρατεταμένης καραντίνας.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στο σόου «Jimmy Kimmel Live!» και μοιράστηκε με τους τηλεθεατές το πώς περνούν την παρατεταμένη περίοδο του εγκλεισμού η 16χρονη κόρη της Απλ και ο 14χρονος γιος της Μόουζες.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός εξήγησε ότι η εφηβεία είναι ούτως ή άλλως δύσκολη και γίνεται ακόμα πιο δύσκολη την περίοδο της καραντίνας εξαιτίας της πανδημίας Covid-19 και ειδικά για τα παιδιά που βρίσκονται στη διαδικασία μετάβασης σ' αυτήν.

Όπως είπε, ο Μόουζες έχει απομονωθεί περισσότερο και βρίσκει διέξοδο στο σκέιτμπορντ.

«Αυτό που είναι υπέροχο είναι ότι κάνει σκέιτμπορντ, οπότε μπορεί να περάσει πολύ χρόνο μόνος του, κάνοντας εξάσκηση και δουλεύοντας τις δεξιότητες του σε νέα κόλπα, αλλά νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο να είσαι 14 και όπως παρατήρησα είναι πιο δύσκολο για αυτά τα παιδιά που βρίσκονται σε πιο έντονο αναπτυξιακό στάδιο», είπε η ηθοποιός.

https://www.instagram.com/p/CIE2NnSDJAK

«Η κόρη μου είναι στα 16, ξέρει ποια είναι και έχει τους φίλους της», πρόσθεσε και συνέχισε: «Ο γιος μου θα είχε ξεκινήσει το γυμνάσιο τον Σεπτέμβριο. Νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο κοινωνικά γι' αυτόν. Με έχει, ωστόσο, εκπλήξει το πόσο ευπροσάρμοστα είναι τα παιδιά αυτήν την περίοδο και πόσο ευέλικτα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ