ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ντέιβιντ Μπόουι: Ο γιος του, Ντάνκαν Τζόουνς, τίμησε την επέτειο του θανάτου του

Ντέιβιντ Μπόουι: Ο γιος του, Ντάνκαν Τζόουνς, τίμησε την επέτειο του θανάτου του
ΑP Photo

Ο Ντάνκαν Τζόουνς τίμησε με το δικό του τρόπο τον αείμνηστο πατέρα του, Ντέιβιντ Μπόουι, του οποίου ο θάνατος πριν από πέντε χρόνια προκάλεσε θλίψη σε όλο τον κόσμο.

Στα χρόνια που έχουν περάσει, ο Μπόουι και η κληρονομιά που άφησε κάθε άλλο παρά έχει ξεχαστεί, σχολίασε ο Τζόουνς σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την ημέρα θανάτου του πατέρα του, που ήταν στις 10 Ιανουαρίου.

«Πέρασαν 5 χρόνια από τότε που πέθανε ο μπαμπάς. Είμαστε όλοι λυπημένοι, αντιμετωπίζοντας το ο καθένας με το δικό του τρόπο. Αλλά είναι τόσο αξιοθαύμαστο και ευχάριστο που ο μπαμπάς εξακολουθεί να είναι τόσο ξεκάθαρα αγαπημένος από τόσους πολλούς. Ναι, τον χάσαμε... αλλά με τόσα πολλά "δικά του" στη δουλειά που έκανε, είναι σαφώς ακόμα εδώ».

Μετά από μάχη με τον καρκίνο, ο εμβληματικός Βρετανός καλλιτέχνης πέθανε στις 10 Ιανουαρίου 2016, μόλις δύο ημέρες μετά τα 69α γενέθλιά του.

Η δημοσίευση του Τζόουνς συνοδεύτηκε με το εξώφυλλο από το τελευταίο στούντιο άλμπουμ του Μπόουι, «Blackstar», το οποίο κυκλοφόρησε στις 8 Ιανουαρίου 2016, την ημέρα των γενεθλίων και δύο μέρες πριν πεθάνει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ