ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μάρθα Στιούαρτ: «Δεν παρέκαμψα τη σειρά για να εμβολιαστώ κατά της COVID-19»

Μάρθα Στιούαρτ: «Δεν παρέκαμψα τη σειρά για να εμβολιαστώ κατά της COVID-19»
ΑP Photo

Η Μάρθα Στιούαρτ κοινοποίησε ένα βίντεο, στο οποίο εμφανίζεται να λαμβάνει την πρώτη δόση του εμβολίου κατά της COVID-19.

Η 79χρονη σεφ και επιχειρηματίας απάντησε σε κάποιες κριτικές που δέχτηκε ότι εμβολιάστηκε «παρακάμπτοντας τη σειρά προτεραιότητας».

«Εμβολιάστηκα σε ένα καθορισμένο σημείο εμβολιασμού κοντά στο Martha Stewart Center for Living (Ολιστικό Κέντρο Φροντίδας) στο Mount Sinai Downtown. Είμαι τόσο περήφανη και ευγνώμων στους γιατρούς, τις νοσοκόμες και το ιατρικό προσωπικό που ανταπεξέρχονται στη γραφειοκρατία και τη σύγχυση της διανομής αυτών των πολύ σημαντικών εμβολίων» έγραψε σε ανάρτησή της στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CJ693FJhfkX

«Είμαι ενθουσιασμένη που έλαβα την πρώτη δόση και ανυπομονώ για τη δεύτερη ενισχυτική δόση», ανέφερε η Μάρθα Στιούαρτ χαιρετίζοντας την πρόοδο της επιστήμης και εκφράζοντας θερμές ευχαριστίες σε όσους εργάζονται για τους εμβολιασμούς. «Ελπίζουμε όλοι να τερματιστεί αυτή η πανδημία», επισήμανε.

Η Μάρθα Στιούαρτ κλείνει την ανάρτηση με τη διευκρίνηση: «Για να μετριάσω τις ανησυχίες σας ότι παρέκαμψα τη σειρά, ξέρω ότι είμαι στην εγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα για αυτήν την παρτίδα εμβολίων και περίμενα να εμβολιαστώ μαζί με άλλους».

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ