ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Peaky Blinders: Έρχεται η έκτη και τελευταία σεζόν της σειράς φαινόμενο του BBC

Peaky Blinders: Έρχεται η έκτη και τελευταία σεζόν της σειράς φαινόμενο του BBC
imdb

Η νέα έκτη σεζόν της σειράς Peaky Blinders, η οποία ολοκλήρωσε πρόσφατα τα γυρίσματά της, αναμένεται να είναι και η τελευταία για το βρετανικό δράμα που κέρδισε εκατομμύρια τηλεθεατές ανά τον κόσμο, ιδιαίτερα αφότου άρχισε να παίζεται στο Netflix.

Η ιστορία του Τόμι Σέλμπι και της οικογένειάς του καθώς αναδυόταν στην εξουσία από την αφάνεια της εργατικής τάξης στη μεταπολεμική κοινωνία του Μπέρμιγχαμ αναμένεται να ρίξει αυλαία, όπως επιβεβαίωσε και το ίδιο το BBC, που είναι παραγωγός της σειράς.

Ο δημιουργός και σεναριογράφος της σειράς, Στίβεν Νάιτ, σε παλαιότερες δηλώσεις του είχε πει ότι το «Peaky Blinders» αξίζει να έχει και μια έβδομη σεζόν. Ωστόσο, οι καθυστερήσεις στα γυρίσματα εξαιτίας της πανδημίας επιτάχυναν τα σχέδια του BBC να ολοκληρώσει τη δημοφιλή σειρά με την έκτη σεζόν.

Σύμφωνα με το Variety, η έκτη και τελευταία σεζόν του «Peaky Blinders» δεν αναμένεται πριν το τέλος του 2021 ή το αργότερο στις αρχές του 2022, ανάλογα με τους χρόνους κατά τους οποίους θα ολοκληρωθεί η παραγωγή.

Ο Νάιτ έσπευσε να χαρίσει στους φανατικούς του «Peaky Blinders» μια μικρή ελπίδα, λέγοντας ότι η ιστορία θα συνεχίσει πέραν της έκτης σεζόν, αλλά με κάποιον άλλον τρόπο.

«Πιστεύουμε ότι αυτή θα είναι η καλύτερη σεζόν όλων και είμαστε σίγουροι ότι οι εξαιρετικοί θαυμαστές μας θα τη λατρέψουν. Κι αν η τηλεοπτική σειρά φτάνει στο τέλος της, η ιστορία θα συνεχίσει υπό άλλη μορφή», είπε.

Η σειρά «Peaky Blinders» έκανε πρεμιέρα στο δεύτερο κανάλι του BBC το 2013 και εξελίχθηκε σε μια από τις πιο επιτυχημένες της βρετανικής τηλεόρασης εντός και εκτός συνόρων. Η τελευταία σεζόν μεταδόθηκε από το BBC One, ενώ το σύνολο των επεισοδίων είναι διαθέσιμο και στο Netflix.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ