Στιβ Μάρτιν: Ο ηθοποιός έκανε το εμβόλιο και δηλώνει ότι δεν έχει καμία παρενέργεια
Ανανεώθηκε:
Ο ηθοποιός Στιβ Μάρτιν αποκάλυψε ότι εμβολιάστηκε κατά του νέου κορωνοϊού και άδραξε την ευκαιρία για να κοροϊδέψει όσους αντιτίθενται στο εμβόλιο.
Ο σταρ των κωμικών ταινιών αστειεύτηκε τους θαυμαστές του εξηγώντας ότι τα «άσχημα νέα» σχετικά με τον εμβολιασμό είναι το γεγονός ότι κατάφερε να κάνει το εμβόλιο επειδή είναι 75 ετών.
Όμως, πρόσθεσε ότι είναι χαρούμενος που το έκανε και ευχαρίστησε την «επιστήμη» αφού εμβολιάστηκε στο Javits Center στη Νέα Υόρκη, συνεδριακό χώρο που μετατράπηκε σε κέντρο εμβολιασμού, όπου περίμενε τη σειρά του.
«Καλά νέα / κακά νέα» έγραψε. «Καλά νέα: Μόλις εμβολιάστηκα! Κακά νέα: Το κατάφερα επειδή είμαι 75 ετών», πρόσθεσε.
«Η επιχείρηση στη Νέα Υόρκη ήταν ομαλή σαν μετάξι (συγγνώμη για το κλισέ @BCDreyer!) Σας ευχαριστώ όλους και ευχαριστώ την επιστήμη», συμπλήρωσε.
Προφανώς κοροϊδεύοντας εκείνους που πιστεύουν ότι το εμβόλιο είναι επιβλαβές, ο Αμερικανός ηθοποιός διαβεβαίωσε ότι προς το παρόν δεν έχει παρενέργειες, χρησιμοποιώντας έναν αναγραμματισμό. «..I’m having no fide resects» έγραψε αντί «no side effects».
Bίντεο από ρεσάλτο σε τάνκερ που ακινητοποίησε έδωσε το Ιράν - Τι υποστηρίζει η Τεχεράνη
13:29
Τα 10 καλύτερα video games του 2025: Υπέροχες εμπειρίες gaming σε μια δύσκολη χρονιά
13:16
«Η Ελλάδα δεν απειλεί, αλλά θα υπερασπιστεί την κυριαρχία της» απαντά ο Δένδιας στην Άγκυρα
13:09
Θανατηφόρο τροχαίο στην Πατρών-Πύργου: 16χρονος ο νεκρός, 17χρονος στους τραυματίες
12:56