ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Glastonbury: Ακυρώνεται και πάλι το μεγάλο μουσικό φεστιβάλ λόγω της πανδημίας

Glastonbury: Ακυρώνεται και πάλι το μεγάλο μουσικό φεστιβάλ λόγω της πανδημίας
ΑP Photo

Οι διοργανωτές του μεγαλύτερου μουσικού φεστιβάλ του πλανήτη, του Γκλάστονμπερι, ανακοίνωσαν ότι το φεστιβάλ δεν θα πραγματοποιηθεί ούτε το 2021 λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η διοργάνωση, που γίνεται κάθε χρόνο τον Ιούνιο, ακυρώνεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, σύμφωνα με την ανακοίνωση στον επίσημο λογαριασμό του Glastonbury στο twitter.

«Με μεγάλη λύπη ανακοινώνουμε ότι το φετινό φεστιβάλ Glastonbury δεν θα πραγματοποιηθεί και ότι θα είναι άλλη μία χρονιά αναγκαστικής σιωπής για εμάς», αναφέρεται στην κοινή ανακοίνωση των διοργανωτών Μάικλ και Έμιλι Ίβις, στην οποία σημειώνεται ότι «τα εισιτήρια της φετινής χρονιάς θα ισχύουν για τον επόμενο χρόνο.

«Παρά τις προσπάθειές μας, έγινε σαφές ότι απλώς δεν θα μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε το Φεστιβάλ. Λυπούμαστε που σας απογοητεύσαμε. Όπως συνέβη και την περασμένη χρονιά, θα θέλαμε να προσφέρουμε σε όλους όσοι εξασφάλισαν εισιτήριο τον Οκτώβριο του 2019 την ευκαιρία να μεταφέρουν την κατάθεσή τους των 50 λιρών στο επόμενο έτος ώστε να έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν εισιτήριο για το Glastonbury 2022. Είμαστε ευγνώμονες για την εμπιστοσύνη σας και είμαστε σίγουροι ότι θα είμαστε σε θέση να ετοιμάσουμε κάτι ξεχωριστό για όλους μας το 2022. Σας ευχαριστούμε για τη σταθερή υποστήριξή σας και προσβλέπουμε όλοι στις καλύτερες εποχές που θα έρθουν», αναφέρει η ανακοίνωση.

Ο ράπερ Κέντρικ Λαμάρ, ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ και η Τέιλορ Σουίφτ ήταν μεταξύ αυτών που θα εμφανίζονταν στο φεστιβάλ του 2020 που ακυρώθηκε.

Το μεγαλύτερο μουσικό φεστιβάλ στη Βρετανία έγινε πέρυσι πενήντα ετών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ