ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Μπρίτζερτον»: Έρχεται η δεύτερη σεζόν της πολύ επιτυχημένης σειράς του Netflix

«Μπρίτζερτον»: Έρχεται η δεύτερη σεζόν της πολύ επιτυχημένης σειράς του Netflix
imdb

Το Netflix ανακοίνωσε ότι η παραγωγή του δεύτερου κύκλου της πολύ επιτυχημένης σειράς εποχής «Μπρίτζερτον» θα ξεκινήσει μέσα στο 2021.

Η ψηφιακή πλατφόρμα κοινοποίησε ένα βίντεο με πλάνα από το πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου με το εξής μήνυμα: «Ετοιμαστείτε για μια ακόμη κοινωνική σεζόν. Το @Bridgerton θα επιστρέψει για τον κύκλο 2».

Ένα δεύτερο tweet έλεγε το εξής: «Σύμφωνα με την Λαίδη Γουίσλνταουν, ο Λόρδος Άντονι Μπρίτζερτον σκοπεύει να κυριαρχήσει στην κοινωνική σεζόν».

Η πλατφόρμα έδωσε στη δημοσιότητα και μια νέα έκδοση του «Lady Whistledown’s Society Papers», της κοινωνικής στήλης της Λαίδη Γουίσλνταουν, η οποία ανακοινώνει ότι «το Bridgerton θα επιστρέψει επίσημα για μία δεύτερη σεζόν».

Το σημείωμα τελειώνει ως εξής: «Ωστόσο, ευγενικέ αναγνώστη, προτού θέσετε αιτήματα ζητώντας περισσότερες πικάντικες λεπτομέρειες, σας ενημερώνω ότι είμαι απρόθυμη να παραθέσω επιπλέον στοιχεία αυτή τη στιγμή. Ούτως ή άλλως, η υπομονή είναι αρετή». Το Netflix δηλώνει ουσιαστικά ότι ακόμη δεν είναι σε θέση να δώσει στη δημοσιότητα την ημερομηνία που θα κάνει πρεμιέρα ο δεύτερος κύκλος της σειράς.

Την αφηγήτρια «Λαίδη Γουίσλνταουν», η οποία αποκαλύπτει τα σκάνδαλα και τους έρωτες της υψηλής κοινωνίας στο Λονδίνο του 1813, όπου εκτυλίσσεται η ρομαντική κομεντί, υποδύεται, χωρίς να εμφανίζεται ωστόσο στην οθόνη, η Τζούλι Άντριους.

Το «Μπρίτζερτον» είναι η πρώτη σειρά που γυρίζεται για το Netflix από την εταιρεία παραγωγής Shondaland, μετά την πολυετή συμφωνία της διάσημης παραγωγού Σόντα Ράιμς («Grey’s Anatomy», «Scandal», «How to Get away with murder») με την πλατφόρμα το 2017.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ