ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Godzilla vs. Kong»: Στις 26 Μαρτίου η πρώτη blockbuster πρεμιέρα της χρονιάς (trailer)

«Godzilla vs. Kong»: Στις 26 Μαρτίου η πρώτη blockbuster πρεμιέρα της χρονιάς (trailer)
imdb

Ο κινηματογράφος μπορεί να έχει μπει σε stand by λειτουργία λόγω της πανδημίας, μια ταινία όμως φαίνεται αποφασισμένη να κάνει την πρεμιέρα της στην προγραμματισμένη της ημερομηνία, στις 26 Μαρτίου.

Έτσι κι αλλιώς, η ταινία «Godzilla vs. Kong» είναι φτιαγμένη για τη μεγάλη οθόνη, κάτι που γίνεται ξεκάθαρο και από το τρέιλερ, το οποίο δίνει μια αρχική ιδέα για τα όσα πρόκειται να δούμε στη μεγάλη οθόνη.

Η Warner Bros. τον προηγούμενο μήνα απέρριψε την προσφορά 200 εκατομμυρίων δολαρίων για να δώσει το «Godzilla vs. Kong» στο Netflix. Πράγμα που σημαίνει ότι προσδοκά σε μεγάλα έσοδα από το box office παρά το γεγονός ότι ίσως το Μάρτιο πολλές από τις κινηματογραφικές αίσθουσες θα είναι ακόμη κλειστές.

Η ταινία φέρνει μαζί στην οθόνη τα δύο πιο θρυλικά «τέρατα» της κινηματογραφικής ιστορίας, τον Γκοτζίλα και τον Κινγκ Κονγκ, σε μεγαλύτερη και πιο τρομακτική εκδοχή από ποτέ.

Η ταινία, την οποία έχει σκηνοθετήσει ο Άνταμ Γουίνγκαρντ, ήταν αρχικά προγραμματισμένη να βγει στις αίθουσες το Νοέμβριο του 2020.

Μεταφέρθηκε για το 2021 και παρά ο νέο ντόμινο μεταφορών που προκάλεσε η νέα αναβολή του No Time To Die, της τελευταίας ταινίας του Τζέιμς Μποντ για το φθινόπωρο του 2021, διατηρεί την ημερομηνία εξόδου της στις 26 Μαρτίου, σε όσες αίθουσες είναι ανοιχτές στον πλανήτη και ταυτόχρονα στο HBO Max.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ