ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Χρυσές Σφαίρες 2021: Στη Τζέιν Φόντα το βραβείο Cecil B. DeMille

Χρυσές Σφαίρες 2021: Στη Τζέιν Φόντα το βραβείο Cecil B. DeMille
ΑP Photo

Η Τζέιν Φόντα θα λάβει φέτος το τιμητικό βραβείο Cecil B. DeMille των 78ων Χρυσών Σφαιρών που θα πραγματοποιηθούν, καλώς εχόντων των πραγμάτων, στις 28 Φεβρουαρίου.

Με το βραβείο αυτό αναγνωρίζεται η συνολική καριέρα της στον κινηματογράφο και την τηλεόραση. H Φόντα είναι επίσης γνωστή για τον πολιτικές της θέσεις και τον ακτιβισμό της καθώς έχει πρωτοστατήσει σε διαμαρτυρίες για τον πόλεμο στο Βιετνάμ, αλλά και σε εκστρατείες για τα ανθρώπινα δικαιώματα, το φεμινισμό και το κίνημα #metoo.

Η Φόντα έχει ήδη κερδίσει επτά Χρυσές Σφαίρες, εβνώ υπήρξε 15 φορές υποψήφια για κάποιο βραβείο. «Η Ενωση Ξένων Ανταποκριτών του Χόλιγουντ με υπερηφάνεια ανακοινώνει ότι το φετινό βραβείο Cecil B. DeMille θα το απονείμει στην Τζέιν Φόντα.

Για περισσότερα από πενήντα χρόνια το εύρος της δουλείας της Τζέιν βαθαίνει από τον αδιάκοπο ακτιβισμό της και η ίδια χρησιμοποιεί το όνομά της για να αντιμετωπίσει μερικά από τα πιο σημαντικά κοινωνικά ζητήματα της εποχής μας.

Το αναμφισβήτητο ταλέντο της την έχει κάνει να κερδίσει το μέγιστο επίπεδο αναγνώρισης και μπορεί η επαγγελματική της καριέρα να έχει πάρει διάφορες στροφές, η δέσμευσή της για αλλαγή παραμένει ακλόνητη», δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Ξένων Ανταποκριτών στο Χόλιγουντ, Άλι Σαρ.

Η τελετή απονομής βραβείων των 78ων Χρυσών Σφαιρών έχει ανακοινωθεί ότι πρόκειται να πραγματοποιηθεί φέτος στις 28 Φεβρουαρίου, με οικοδέσποινες την Τίνα Φέι και την Έιμι Πόλερ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ