ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Πάτρικ Λίχι: Ο Αμερικανός γερουσιαστής που έχει εμφανιστεί σε πέντε ταινίες Batman

Πάτρικ Λίχι: Ο Αμερικανός γερουσιαστής που έχει εμφανιστεί σε πέντε ταινίες Batman
ΑP Photo

Ένας Αμερικανός γερουσιαστής έχει πετύχει αυτό που δεν πέτυχε κανείς από τους μεγάλους σταρ του κινηματογράφου: Εμφανίστηκε σε πέντε ταινίες Batman.

Σύμφωνα με άρθρο του CTV News, ο γερουσιαστής του Δημοκρατικού Κόμματος από το Βερμόντ, Πάτρικ Λίχι, είναι φανατικός θαυμαστής του Batman και εμφανίστηκε σε πέντε ταινίες του υπερήρωα, συμπεριλαμβανομένου του φιλμ «The Dark Knight» με το Χιθ Λέτζερ.

Το 1995 ο Πάτρικ Λίχι έκανε ένα σύντομο πέρασμα από την ταινία «Batman Forever» και την ίδια χρονιά δάνεισε τη φωνή του σε χαρακτήρα του τοπικού κυβερνήτη στο «Batman: The Animated Series».

Ο γερουσιαστής έχει επίσης εμφανιστεί στις ταινίες «Batman & Robin», «Batman v. Superman: Dawn of Justice» και «The Dark Knight».

Στην ταινία «The Dark Knight» ο Πάτρικ Λίχι σε μία σκηνή είναι με τον Χιθ Λέτζερ (Τζόκερ) και του λέει ότι «δεν εκφοβίζεται από κακοποιούς». Ο Χιθ Λέτζερ τον αρπάζει και του επιτίθεται με μαχαίρι.

Αναφερόμενος στη σκηνή ο Πάτρικ Λίχι δήλωσε στο RollCall: «Με τρόμαξε πραγματικά, όταν ήρθε προς το μέρος μου με το μαχαίρι. Δεν χρειάστηκε να υποκριθώ».

Το CTV αναφέρει ότι οι αμοιβές απ' όλες τις εμφανίσεις του Λίχι στις ταινίες δωρίστηκαν στη βιβλιοθήκη Kellogg-Hubbard και ότι το χρηματικό ποσό βοήθησε στη δημιουργία παιδικού τμήματος. Στη συγκεκριμένη βιβλιοθήκη ο γερουσιαστής άρχισε να διαβάζει τα κόμικς του Batman όταν ήταν παιδί.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ