ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Το τεστ της Τζούλια Ρόμπερτς στον Μάθιου Πέρι πριν συμφωνήσει να εμφανιστεί στα «Φιλαράκια»

Το τεστ της Τζούλια Ρόμπερτς στον Μάθιου Πέρι πριν συμφωνήσει να εμφανιστεί στα «Φιλαράκια»
Screen grab από βίντεο

Η Τζούλια Ρόμπερτς δεν συμφώνησε αμέσως να εμφανιστεί στη δημοφιλή σειρά «Τα Φιλαράκια» πριν από χρόνια αλλά υπέβαλε σε… τεστ τον Μάθιου Πέρι, το γνωστό σε όλους Τσάντλερ Μπινγκ.

Αυτό αποκάλυψε ο συνδημιουργός της δημοφιλούς σειράς, μιλώντας στο Hollywood Reporter για τα 25 χρόνια από την προβολή της κωμωδίας – φαινόμενο.

«Ξέρετε την ιστορία του πώς καταφέραμε να πείσουμε τη Τζούλια (σ.σ. Τζούλια Ρόμπερτς); Ο Μάθιου, της ζήτησε να εμφανιστεί στο σόου» είπε ο Κέβιν Μπράιτ, και συμπλήρωσε:

«Του έγραψε ένα μήνυμα στο οποίο του έλεγε: “Γράψε μου μια εργασία για την κβαντική φυσική και θα το κάνω”. Απ’ όσο ξέρω, ο Μάθιου έφυγε και έγραψε μια εργασία και της την έστειλε με φαξ την επόμενη ημέρα».

Η Μάρτα Κόφμαν, η άλλη δημιουργός της σειράς, είπε σχετικά:

«Ενθουσιαστήκαμε που καταφέραμε να έχουμε τη Τζούλια Ρόμπερτς (σ.σ. ως γκεστ σταρ)… Το ξέραμε ότι είχε αυτό που χρειαζόταν… Και όταν είπε ναι, ήταν απίστευτο».

Κατά τη διάρκεια της ίδιας συνέντευξης αποκαλύφθηκε πως η ανταλλαγή φαξ μεταξύ του Μάθιου Πέρι και της Τζούλια Ρόμπερς συνεχίστηκε.

«Η Ρόμπερτς ενδιαφερόταν για τον Πέρι από μακριά, επειδή είναι γοητευτικός» δήλωσε η Αλέξα Τζαντζ, μια από τις συγγραφείς της σειράς.

Και συνέχισε:

«Φλέρταραν μέσω φαξ. Του έστελνε ερωτηματολόγια που έλεγαν “γιατί να βγω μαζί σου;”. Και όλοι οι συγγραφείς που βρισκόμασταν εκείνη την ώρα στο δωμάτιο συγγραφής προσπαθούσαμε να τον βοηθήσουμε να της εξηγήσει γιατί».

Όπως γράφει το CNNi, η Ρόμπερτς και ο Πέρι είχαν σχέση για ένα μικρό χρονικό διάστημα μετά από την εμφάνισή της στη σειρά.

Julia Roberts tested Matthew Perry before agreeing to appear on 'Friends'

ΔΗΜΟΦΙΛΗ