ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μπλέικ Λάιβλι: Ένιωθε «ανασφαλής» με το σώμα της μετά την τρίτη της εγκυμοσύνη

Μπλέικ Λάιβλι: Ένιωθε «ανασφαλής» με το σώμα της μετά την τρίτη της εγκυμοσύνη
Associated Press

Σε δημοσιεύσεις στο Instagram story της την Παρασκευή, η Μπλέικ Λάιβλι μοιράστηκε μια φωτογραφία από την τηλεοπτική της εμφάνιση στην εκπομπή The Tonight Show του Τζίμι Φάλον τον Ιανουάριο του 2020, λίγο μόλις καιρό μετά την γέννηση του τρίτου της παιδιού.

Παρόλο που χαμογελάει στη φωτογραφία, η 33χρονη ηθοποιός είπε ότι θυμάται πως δυσκολεύτηκε να βρει τι θα φορέσει για την εμφάνιση της, διότι «δεν χωρούσε στα ρούχα της».

«Φόρεσα ένα πουκάμισο @lavinoffical και ένα φόρεμα @netaporter για να φτιάξω αυτό το όμορφο σύνολο» έγραψε στο μήνυμά της στο Instagram, και πρόσθεσε πως «τόσα πολλά ρούχα από καταστήματα επίσης δεν μου έκαναν».

«Δεν στέλνει ωραίο μήνυμα στις γυναίκες όταν το σώμα τους δεν χωράει σε αυτό που προσφέρουν τα brands. Είναι δυσάρεστο και μπερδεμένο. Mακάρι να ένιωθα τόσο σίγουρη τότε όσο αισθάνομαι τώρα, ένα χρόνο μετά, κοιτάζοντας πίσω. Αυτό το σώμα μού έδωσε ένα μωρό. Και προσέφερε ολόκληρη την τροφοδοσία του μωρού. Τι πανέμορφο θαύμα. Ωστόσο, αντί να νιώθω περήφανη, ένιωθα ανασφαλής. Απλώς και μόνο επειδή δεν χωρούσα στα ρούχα μου. Πόσο ανόητο φαίνεται αυτό εκ των υστέρων» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.

Η Μπλέικ Λάιβλι συνέχισε επαινώντας την επιχειρηματία Katie Sturino, ιδρύτρια του MegaBabe.

«Η @katiesturino και άλλοι απαιτούν τις εταιρείες να κάνουν περισσότερα, βοηθώντας τις γυναίκες να μην αισθάνονται μόνες» έγραψε η Λάιβλι. «Και σημειώνει σημαντική πρόοδο».

Η Μπλέικ Λάιβλι έχει τρείς κόρες, την Τζέιμς, 6 ετών, την Ινέζ, 4 ετών, και μια τρίτη που γεννήθηκε το 2019, με τον σύζυγό της, Ράιαν Ρέινολντς.

Blake Lively says she felt 'insecure' about her body after the birth of her third child and struggled finding clothes that fit by Chloe Melas / CNNi

ΔΗΜΟΦΙΛΗ