ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Το «Black Panther» θα γίνει τηλεοπτική σειρά

Το «Black Panther» θα γίνει τηλεοπτική σειρά
imdb

H Disney ανακοίνωσε ότι υπέγραψε ένα αποκλειστικό πενταετές τηλεοπτικό συμβόλαιο με το σκηνοθέτη του «Black Panther», Ράιαν Κούγκλερ και την εταιρεία παραγωγής του Proximity Media, με τον ίδιο να ετοιμάζει μια τηλεοπτική spin-off σειρά της ταινίας για το Disney+ η οποία θα εξελίσσεται στο βασίλειο της Γουακάντα.

Ο Μπομπ Αϊγκερ δήλωσε για αυτή την συνεργασία: «Ο Ράιαν Κούγκλερ είναι ένας μοναδικός σκηνοθέτης του οποίου το όραμα και το εύρος του τον έχουν καταστήσει ως έναν από τους σπουδαιότερους σκηνοθέτες της γενιάς του. Με το “Black Panther” ο Ράιαν έφερε στην ζωή μια πρωτοποριακή ιστορία με ξεχωριστούς χαρακτήρες και με έναν ουσιαστικό και αξέχαστο τρόπο δημιουργώντας μια αρκετά σημαντική πολιτιστική στιγμή».

Η Proximity Media, μέσω του Κούγκλερ, δήλωσε ότι «είναι τιμή μας να συνεργαζόμαστε με την The Walt Disney Company. Δουλεύοντας μαζί τους στο “Black Panther” ήταν ένα όνειρο το οποίο έγινε πραγματικότητα.

Ως φανατικό τηλεοπτικό κοινό δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο χαρούμενοι από το να ξεκινήσουμε την τηλεοπτική μας συνεργασία με τους Μπομπ Αϊγκερ, Ντέινα Γουάλντεν και όλα τα υπέροχα στούντιο τα οποία βρίσκονται στην Disney.

Ανυπομονούμε να μάθουμε, να μεγαλώσουμε και να χτίσουμε μια σχέση με το κοινό σε ολόκληρο τον κόσμο μέσα από τις πλατφόρμες της Disney. Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι που θα κάνουμε το πρώτο βήμα με τους Κέβιν Φάιγκι, Λούις Ντ’ Εσποσίτο, Βικτόρια Αλόνσο και τους συνεργάτες στα Marvel Studios με τους οποίους θα δουλέψουμε πάνω σε επιλεγμένες σειρές του MCU για το Disney+».

Η τηλεοπτική σειρά του «Black Panther» βρίσκεται ακόμα στα πολύ αρχικά στάδια και μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα από την ιστορία ή το καστ της. Ο Κούγκλερ θα σκηνοθετήσει και το σίκουελ της ταινίας η οποία αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 8 Ιουλίου 2022.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ