ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κέιτ Μπλάνσετ, Τζέιμι Λι Κέρτις και Κέβιν Χαρτ «ζωντανεύουν» στη μεγάλη οθόνη ένα video game

Κέιτ Μπλάνσετ, Τζέιμι Λι Κέρτις και Κέβιν Χαρτ «ζωντανεύουν» στη μεγάλη οθόνη ένα video game
ΑP Photo/ΑP Photo

Η Τζέιμι Λι Κέρτις, η Κέιτ Μπλάνσετ και ο Κέβιν Χαρτ είναι ανάμεσα στα μεγάλα ονόματα που θα πρωταγωνιστήσουν στην κινηματογραφική μεταφορά του διάσημου video game «Borderlands».

Την ταινία θα σκηνοθετήσει ο Ιλάι Ροθ, πάνω στο σενάριο του Κρεγκ Μέιζιν, δημιουργού της βραβευμένης με Emmy σειράς το 2019, «Chernobyl».

Μετά και τις ανακοινώσεις για την Κέιτ Μπλάνσετ στον ρόλο της Λίλιθ και τον Κέβιν Χαρτ στον ρόλο στοϊκού στρατιώτη Ρόλαντ, στο καστ έρχεται να προστεθεί και η Τζέιμι Λι Κέρτις, η οποία «θα παίξει το ρόλο της Τάνις, μιας αρχαιολόγου στον πλανήτη Πανδόρα η οποία έχει το κλειδί για να ανακαλύψει την κρύπτη με τα εξωγήινα όπλα, αλλά η περίπλοκη ιστορία της με την Λίλιθ δεν βοηθάει και τόσο την κατάσταση».

Ο Ιλάι Ροθ είπε: «Το να συνεργαστώ με την εμβληματική Τζέιμι Λι Κέρτις ήταν όνειρο ζωής για μένα και είμαι ενθουσιασμένος καθώς θα φέρει το χιούμορ, την ζεστασιά της και τον εντυπωσιακό χαρακτήρα της στον ρόλο της Τάνις».

Το video game λανσαρίστηκε το 2009 και μέχρι τώρα οι πωλήσεις του ξεπερνούν τα 66 εκατομμύρια κομμάτια.

Απέκτησε τρία σίκουελς, το «Borderlands 2» το 2012, το «Borderlands: The Pre-Sequel», το 2014 και το «Borderlands 3», το 2019.

Το πρώτο παιχνίδι εξελίσσεται στο μακρινό μέλλον όπου μεγάλες εταιρείες επιδιώκουν τον έλεγχο διαφόρων πλανητών για να δημιουργήσουν αποικίες και να εξορίσουν τον ορυκτό τους πλούτο και τους πόρους τους. Όταν μια από αυτές τις εταιρείες, η Atlas Corporation, ανακαλύπτει μια τεράστια κρύπτη στον πλανήτη Παντόρα, στέλνει μια ομάδα ατόμων οι οποίοι καταλήγουν να βρεθούν σε πόλεμο με τους κατοίκους και τα εξωγήινα ζώα που βρίσκονται εκεί, αλλά ταυτόχρονα προσπαθούν να εμποδίσουν μια άλλη εταιρεία να φτάσει πρώτη στην κρύπτη.

Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας στις αίθουσες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ